Log på Office online eller Outlook på internettet

Du får hurtigst adgang til din e-mailkonto ved at logge på online med Microsoft 365 eller Outlook på internettet.

1. Gå til Outlook på internettet eller Microsoft 365-logonsiden.
  2. Indtast din Microsoft 365-e-mailadresse og -adgangskode. Brugernavn og adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her.
  3. Vælg Log på. Vi anbefaler, at du gemmer disse logonsider som bogmærker, så du nemt kan få adgang til dem fra din browser.

Bemærk: Du skal måske vælge, om din konto er en arbejds- eller skolekonto, før du kan fortsætte.

Du kan også logge på din e-mail med din e-mails domænenavn. Hvis dit domæne f.eks. er coolexample.com, er din e-mail-logonside email.coolexample.com.

For at få adgang til dine-mail-logonside skal du blot erstatte coolexample.com med dit domænenavn. Hvis dit domæne er amysbarkandwines.net, logger du på din e-mail ved at indtaste email.amysbarkandwines.net i din browser (sammen med dine logonoplysninger til EMAIL_M365).