Log på Workspace-webmail

Trin 3 i serien Konfigurer min Workspace e-mailkonto.

Hvis du loggede på webmail for at tilføje en e-mailadresse til genoprettelse, kan du springe til trin 4.

Webmail er en hurtig måde at få adgang til din e-mail fra enhver browser. Det er også en praktisk metode til at bekræfte, at din e-mailadresse og din adgangskode fungerer.

1. Gå til Webmail. (Vi anbefaler, at du gemmer denne loginside som bogmærke).
  2. Indtast din e-mailadresse og adgangskode. (Dit GoDaddy brugernavn og adgangskoden fungerer ikke her).
    Klik på Log ind
  3. Vælg Log påfor at se din indbakke.

Nu, hvor du har webmail-adgang, kan vi konfigurere din e-mailkonto på din computer, din smartphone eller begge.