Log på webmail

Trin 3 i serien Konfigurer min Workspace e-mailkonto.

Hvis du loggede på webmail for at tilføje en e-mailadresse til genoprettelse, kan du springe til trin 4.

Webmail er en hurtig måde at få adgang til din e-mail fra enhver browser. Det er også en praktisk metode til at bekræfte, at din e-mailadresse og din adgangskode fungerer.

1. Gå til Webmail. (Vi anbefaler, at du gemmer denne loginside som bogmærke).
  2. Indtast din e-mailadresse og adgangskode. (Dit GoDaddy brugernavn og adgangskoden fungerer ikke her).
    Klik på Log ind
  3. Klik på Log ind for at åbne Webmail og se din indbakke.

Nu, hvor du har Webmail-adgang, kan vi få konfigureret din e-mailkonto på din computer, din smartphone eller begge.