Hjælp

GoDaddy-hjælp

Log på Workspace Control Center

Som administrator kan du konfigurere og administrere Workspace Email-konti for alle i din organisation.

Du tager adgang til din egen (ikke-administrativ) e-mailkonto ved at følge trinnene i Log på Webmail.

  1. Gå til Workspace Control Center.
  2. Indtast dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode, og vælg Log på.
    Klik på Log ind

Relaterede trin

Flere oplysninger


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.