Løs duplikerede fremhævede billeder i WordPress

Når WordPress er konfigureret forkert, kan det have duplikeret fremhævede billeder i dine indlæg eller sider. Du kan bruge trinnene nedenfor til at reparere duplikerede fremhævede billeder.

1. Klik på Sider eller Indlæg, alt efter hvad du skal redigere.
  2. Klik på redigeringen under side- eller indlægstitlen.
  3. Klik på billedet i tekstfeltet.
  4. Klik på knappen Fjern for at fjerne billedet.
  5. Klik på knappen Opdater for at offentliggøre dine ændringer.
  6. Gennemgå din side eller dit indlæg for at bekræfte, at det duplikerede fremhævede billede er blevet fjernet.

Flere oplysninger: