SSL-certifikater Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Løs en INVALIDDOMAIN -fejl

Når du anmoder om et SSL -certifikat, vil vores system kontrollere dit domænenavn for at sikre, at domænet er korrekt formateret til certifikatudstedelse. Hvis du modtager en INVALIDDOMAIN -fejl, er der flere faktorer, du skal kontrollere.

Faktorer, der udløser INVALIDDOMAIN -fejlen

• Dit domæne indeholder ikke en gyldig TLD
  • Dit domæne har ugyldige tegn (ingen mellemrum, tegn med ingen bredde osv.)
  • Dit domæne har et ugyldigt antal bindestreger for punycode -domæner
  • Dit domæne indeholder ikke-ASCII-tegn

Når du har løst problemet med det domæne, som du anmoder om et SSL-certifikat til, skal du indsende din certifikatanmodning igen.