Løs fejl på blandet indhold i WordPress

Efter tilføjelse af en SSL og aktivering af HTTPS kan det være, at nogle billeder ikke længere vises korrekt. Hvis du for nylig har tilføjet en SSL, skal du følge et af disse sæt anvisninger for at løse dit problem.

Brug af et plugin

Følg disse trin for at installere Really Simple SSL plugin.

1. Installer et plugin i WordPress .
  2. Aktivér et plugin i WordPress .
  3. Under Indstillinger skal du vælge SSL.
  4. Forudsat at din SSL er aktiv, kan du klikke på Gå videre, aktivere SSL! knappen.
  5. Gennemgå dit site for at bekræfte, at dine billeder vises korrekt.

Bemærk: Dette WordPress -plugin er et tredjeparts -plugin. Gennemse udviklerens side for problemer med dets brug.

Brug af filen .htaccess eller web.config

1. Opret forbindelse til din hosting ved hjælp af FTP .
  2. Omdiriger HTTP til HTTPS automatisk .
  3. Du har nu konfigureret HTTPS -omdirigering.
  4. Gennemgå dit site for at bekræfte, at dine billeder vises korrekt.

Flere oplysninger: