Løs kernefilfejl i WordPress

Efter at have bekræftet, at du oplever en fejl med en WordPress -kernefil , kan du forsøge at bringe dit site tilbage i en fungerende tilstand.

Forståelse af en WordPress -relateret PHP -fejl

Hvis din tidligere fejlfinding afslørede en PHP -fejl , kan du bruge følgende tabel til at forstå fejlen.

Fejltype Definition og næste trin
E_ERROR Dette er en alvorlig fejl, der forårsager scriptets afslutning. Disse er typisk forårsaget af at kalde et ikke-eksisterende objekt som en klasse eller funktion. Dette kan ofte forekomme i versionskompatibilitet. Dit næste trin bør være at opdatere din WordPress -version, temaer og plugins.
E_WARNING En kørselstidsadvarsel forårsager ikke scriptafslutning. Dette er potentielle problemer, der opstår, men som ikke stopper behandlingen af PHP. Disse kan ofte omfatte advarsler om udfasning, hvilket indikerer, at din kode muligvis bruger en forældet version af PHP og skal opdateres. En advarsel i dine PHP -logfiler er ikke nødvendigvis relateret til det problem, du oplever.
E_PARSE Dette er en kompileringsfejl. Det er normalt vejledende for en PHP -syntaksfejl, såsom et manglende semikolon ;, parentes () eller åbnings- eller lukningsbeslag {} , eller et vilkårligt antal andre syntaksfejl. Du bør gennemgå den fil og linje, der er angivet i fejlmeddelelsen og se efter potentielle syntaksfejl.
E_NOTICE Dette er typisk PHP -fejl, som ikke forårsager scriptafslutning. De angiver, at der kan være et problem, men kan være en del af den normale kørsel af scriptet. En almindelig årsag er at bruge en udefineret PHP -variabel. En meddelelse i dine PHP -logfiler er ikke nødvendigvis relateret til det problem, du oplever.

Opdater WordPress til den nyeste version

Opdatering af WordPress til dens nyeste version opdaterer eller erstatter alle kernefilerne, hvilket ofte løser kernefilrelaterede fejl. Hvis fejlen forhindrer adgang til dit WordPress -dashboard, skal du muligvis opdatere kernefilerne via FTP .

Opdater dine WordPress -komponenter

Når din WordPress -version, tema eller plugins opdateres, kan de udvikle en konflikt med de andre komponenter, der ikke er blevet opdateret. Opdatering af de andre komponenter kan gendanne dit site. Se følgende for at opdatere en komponent på dit site: