Løs Linux Hosting e -mail fungerer ikke

Her er en række trin, du kan tage for at fejlfinde og løse e -mailproblemer med Linux -hosting. Vi anbefaler, at du følger disse trin for at få en effektiv fejlfinding.

1. Kontrollér DNS

Kontrollér dit domænes navneservere for at se, hvor din DNS er hostet. Sørg derefter for, at din DNS er konfigureret til din Linux -hosting . Hvis din:

• MX-fortegnelse er ikke konfigureret til din Linux-hosting : Din e-mail bliver muligvis faktisk hostet hos en tredjepartsvirksomhed, i hvilket tilfælde du vil kontakte tredjepartsfirmaet for at få hjælp. Eller hvis du planlægger at bruge e -mail via Linux -hosting, kan du redigere din MX -post og konfigurere den til din Linux -hosting.
  • MX -fortegnelse er konfigureret til din Linux -hosting : Fortsæt fejlfinding ved at kontrollere webmail .
  • 2. Kontrollér webmail

Åbn webmail, log ind på en e -mailkonto, der har problemer, og kontroller derefter, om du er i stand til at sende og modtage e -mail ved hjælp af webmail. Hvis du:

• Kan sende og modtage e -mail : E -mailserveren fungerer korrekt, og du kan fortsætte med fejlfinding ved at kontrollere dine e -mailklientindstillinger .
  • Kan sende men ikke modtage e -mail : Kontrollér DNS , eller prøv at justere indstillingerne for routing af e -mail i cPanel .
  • Kan modtage, men ikke sende e -mail : Kontakt os , så vi kan se nærmere på din server.
  • 3. Kontrollér dine e -mailklientindstillinger

Åbn dine e -mailklientindstillinger (for eksempel Apple Mail , Outlook eller Thunderbird ), og bekræft, at de stemmer overens med de typiske indstillinger for konfiguration af e -mailklienter til cPanel -e -mail . Hvis du har konfigureret din e-mailklient med IMAP, kan det også være nyttigt at fjerne og tilføje din e-mailkonto til e-mailklienten.

Flere oplysninger

• Hvis du har prøvet disse trin og stadig har problemer med e -mail, kan du kontakte os for at få yderligere hjælp.