Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Løs WordPress -plugin -fejl

Følg disse trin for at rette plugin -fejl i WordPress.

Forbered dit WordPress -site til fejlfinding:

1. Du bør altid lave en sikkerhedskopi af dit website, inden du udfører fejlfinding.
  2. Deaktiver alle WordPress -plugins især eventuelle cachelagrede plugins.
  3. Deaktiver WP_CACHE, hvis dit website bruger det.

Forståelse af en WordPress -relateret PHP -fejl

Hvis din tidligere fejlfinding afslørede en PHP -fejl, kan du bruge følgende tabel til at forstå fejlen.

Fejltype Definition og næste trin
E_ERROR Dette er en alvorlig fejl, der forårsager scriptets afslutning. Disse er typisk forårsaget af at kalde et ikke-eksisterende objekt såsom en klasse eller funktion. Dette kan ofte forekomme med versionskompatibilitet. Du bør opdatere din WordPress -version, temaer og plugins.
E_WARNING Dette er en kørselstidsadvarsel, der ikke forårsager scriptets afslutning. Dette er potentielle problemer, der opstår, men som ikke stopper behandlingen af PHP. Disse kan ofte omfatte advarsler om udfasning, hvilket indikerer, at din kode muligvis bruger en forældet version af PHP og skal opdateres. En advarsel i dine PHP -logfiler er ikke nødvendigvis relateret til det problem, du oplever.
E_PARSE Dette er en kompileringsfejl. Dette er normalt et tegn på en PHP -syntaksfejl, såsom et manglende semikolon;, parentes (), åbnings- eller lukningsbeslag {} eller et vilkårligt antal andre syntaksfejl. Du bør gennemgå den fil og linje, der er angivet i fejlmeddelelsen og se efter mulige syntaksfejl.
E_NOTICE Dette er en meddelelse om kørsel, der skyldes en fejl i koden. Dette er typisk PHP -fejl, som ikke forårsager scriptafslutning. Disse fejl indikerer, at der kan være et problem med koden, men scriptets normale funktionalitet er mulig. En almindelig årsag kan være at bruge en udefineret PHP -variabel. En meddelelse i dine PHP -logfiler er ikke nødvendigvis relateret til det problem, du oplever.

Opdater dine WordPress -komponenter

Når din WordPress -version, temaer eller plugins opdateres, kan det forårsage konflikter med de andre. Opdatering af alle dine WordPress -komponenter kan bringe dit site tilbage til det normale.

Opdater følgende til de nyeste versioner:

Næste trin

• Hvis problemet fortsætter efter ovenstående fejlfinding, skal du muligvis afinstallere og geninstallere dit plugin .