Løsning af Permalink-problemer med WordPress

Hvis du har et problem med din WordPress®-installations Permalinks, kan du muligvis løse det ved at aktivere en anden Permalink-indstilling og derefter genaktivere din oprindelige Permalink-indstilling.

Løsning af Permalink-problemer

1. Log ind på dit WordPress administratorpanel.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. I menuen Indstillinger skal du klikke på Permalinks.
  4. Notér dig, hvilken type Permalink du bruger i øjeblikket.
  5. Vælg en hvilken som helst anden Permalink-indstilling end den, du bruger i øjeblikket, og klik derefter på Gem ændringer.
  6. Vælg din oprindelige Permalink-indstilling, og klik derefter på Gem ændringer.

Hvis dette ikke løser problemet med din WordPress-installation, skal du se WordPress-artiklen Brug af Permalinks.