Luk min konto (for borgere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde)

Bemærk: Oplysningerne i denne artikel gælder kun for borgere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) til støtte for persondataforordningen (GDPR). Denne artikel gælder ikke, hvis du bor uden for EØS.

Advarsel: For at lukke din konto skal du først slette alle produkter, der vedrører kontoen, og vente mindst 24 timer, inden du fortsætter med disse trin. Lukning af din konto kan ikke fortrydes. Så snart vi har slettet dine oplysninger og information, kan de på ingen måde hentes igen.

Følg disse trin for at lukke din GoDaddy-konto fuldstændigt og permanent.

  1. Log ind på din GoDaddy-konto, og vælg derefter Kontoindstillinger > Kontaktpræferencer.
    vælg kontaktpræferencer for min konto
  2. I afsnittet Konto skal du klikke på Rediger.
    klik på rediger for at lukke min konto
  3. Under Bekræft skal du vælge Jeg forstår, at denne handling ikke kan fortrydes.

    Bemærk! Hvis du ikke allerede har slettet alle produkter, der vedrører kontoen, minder vi dig om at gøre det, inden du kan fortsætte, og så skal du vente mindst 24 timer, før du kan lukke denne konto.

  4. Klik på Luk konto. Når vi er færdige, vises en meddelelse.

    Bemærk! I den udstrækning det er nødvendigt, baseret på legitime formål, for at opfylde vores selskabsforpligtelser, såsom tiltag, der er nødvendige med henblik på registrering og andre legale formål, kan visse data blive gemt ifølge vores politikker for dokumentopbevaring.

Flere oplysninger


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.