Maksimal PHP-uploadgrænse for delt hosting

Din standardgrænse for PHP-upload afhænger af, hvilken type hostingkonto du har (Hvilken type hostingkonto har du?).

TypeStandardgrænse for uploadMaks.
cPanel32 MB128 MB
Plesk2 MB2 GB
Administreret WordPress100 MB192 MB

Uploadgrænsen er ikke en garanti for, at en upload kan gennemføres – kun at den ikke afvises af serveren. Uploads, der er mindre end uploadgrænsen, kan stadig mislykkes på grund af:

• uploadhastighed, som kan medføre timeout i dit PHP-script eller i din browser
  • din kontos ressourcetilgængelighed, som kan medføre, at store filer mislykkes.

Rediger din PHP-uploadgrænse

For at ændre din grænse, redigere eller tilføje følgende værdier til din PHP-initialiseringsfil (Hvilket filnavn skal min PHP-initialiseringsfil bruge?).

file_uploads = On
post_max_size = 50M
upload_max_filesize = 50M

Ovenstående indstillinger ændrer din PHP-uploadgrænse, så du kan uploade filstørrelser på op til 50 MB. Hvis PHP-uploadgrænsen indstilles højere end den Maks. angivne ovenfor, bliver indstillingen tvunget til at bruge standarduploadgrænsen i stedet for.