Administrer pushmeddelelser med GoDaddy Investor

GoDaddy Investor -appen tilbyder push -beskeder. Kunder bliver bedt om at aktivere push -beskeder ved den første installation af Investor -appen.

Bemærk: Push -beskeder understøttes på auktioner, der slutter om 15 minutter. Meddelelsen kan blive udløst når brugeren overbydes, ser auktionen eller byder på auktionen.

1. Åbn Investor -appen på din enhed (enten iOS eller Android).
  2. Tryk påTekstikon ( Menu ).
  3. Tryk på Meddelelser .
  4. Slå knappen Beskeder til for at sikre, at beskeder er aktiveret.