Administrer mit webshoplager

Brug din webshops lagerfunktion til at lade dine kunder vide, hvornår populære varer er på lager igen. Hvis du forbinder din Websites + Marketing webshop til Marketplaces, vil den synkronisere dit lager på tværs af alle kanaler (f.eks. Amazon, eBay, Etsy, Google Shopping m.fl.)

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Gå til dit dashboard, udvid Butik, og vælg derefter Produkter.
  4. Vælg det produkt, du vil ændre fra listen.
  5. Vælg fanen Lager og valgmuligheder.
    • Til/fra-knappen for Spor lagerbeholdning skal være slået til, så din webshop automatisk ændrer lagerantallet i takt med, at ordrerne bliver placeret. Vælg den igen, hvis du vil deaktivere den.
    • Angiv hvor mange enheder af dette produkt, du har, i feltet Lagerbeholdning.
    • Vælg Tillad reservation hvis du vil ønsker, at kunderne skal kunne placere en ordre, selvom lagerbeholdningen er nul.
  6. Hvis du har et produkt i flere varianter – forskellige størrelser, farver osv. – kan du klikke på Opret valgmulighed. Hvis du opretter valgmuligheder, bliver boksen for det totale lager grå, og du har i stedet adgang til den enkelte valgmuligheds lagerbeholdning i Antal-boksen.