Manual opdatering af temaer

Vi anbefaler, at du benytter Wordpress' automatiske opdateringer, men du har også mulighed for manuelt at opdatere de temaer, du har installeret.

Sådan opdaterer du temaer

  1. Log ind på dit WordPress-administratorpanel.
  2. Klik på Temaer i menuen Udseende.
  3. Klik på det ønskede tema med badgen Opdatering tilgængelig.
  4. Klik på Opdater nu.

Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.