Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilføj en forhandler manuelt til min markedsplads for flere leverandører

Denne vejledning viser dig, hvordan du tilføjer en forhandler til min hjemmeside med flere forhandlere ved hjælp af udvidelsen Produktkøbere.

Påkrævet: Produktleverandører er en premium WooCommerce -udvidelse inkluderet i WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

1. Log ind på WordPress.
  2. Klik på Produkter > Leverandører
  3. Indtast et "Navn" og en "Slug" -værdi.
  4. Klik på "Tilføj ny leverandør"
  5. Find din leverandør fra listen over leverandører, og klik på "Rediger"
  6. Angiv e -mailadressen til denne forhandler under "Leverandør -e -mail"
  7. Tildel de site -administratorer, som skal have tilladelse til at administrere denne leverandør, under "Leverandøradministratorer"
  8. Anvend de andre indstillinger for profilindstillinger efter behov
  9. Klik på "Opdater"