Tilføj manuelt en kupon til en kunde

Du kan tilføje en voucher til en kunde manuelt, som vises i deres Min konto > Vouchers -område. Følg nedenstående trin for at tilføje en kupon manuelt.

Påkrævet: PDF -produktvouchere fra SkyVerge er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.
  1. Log ind på WordPress.
  2. Gå til WooCommerce > Kuponer, og vælg Tilføj ny kupon .
  3. Vælg kuponproduktet, og klik på Tilføj kupon .
  4. Opdater kuponoplysningerne efter behov.
  5. Indstil kuponstatussen til "Aktiv", så kunden kan bruge kuponen.
  6. Klik på Gem voucher .