Tilføj manuelt Lokal afhentning til en ordre

Som site -administrator kan du manuelt føje lokal afhentning til en ordre efter oprettelsen. Sådan føjer du lokal afhentning til en ordre:

Påkrævet: WooCommerce Local Pickup Plus er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.
  1. Log på WordPress.
  2. Naviger til WooCommerce > Ordrer, og vælg derefter Tilføj ordre .
  3. Tilføj kundeoplysninger og produkter til ordren efter behov.
  4. Klik på Tilføj vare (r) og vælg Tilføj fragt .
  5. Klik på blyantikonet for at redigere forsendelseslinjeposten.
  6. Fra menuen Leveringsmetode skal du vælge Lokal afhentning . Dette kan være anført under et andet navn, hvis du har angivet en brugerdefineret titel i plugin -indstillingerne.
  7. Klik på Gem og derefter på Opret for at oprette ordren. Du får vist opdateringen af forsendelseslinjepost med afhentningsoplysninger.
  8. Klik på Rediger under det lokale afhentningselement.
  9. Opdater felterne Afhentningsplacering , Afhentningsdato og Elementer til Afhentning.
  10. Klik på Opdater oplysninger om afhentning .
  11. Klik på Opdater for at gemme disse oplysninger i ordren.
  12. Gentag trin 4–11 efter behov, hvis du skal tilføje flere afhentningssteder til ordren.

Bemærk: Afhentningsoplysninger kan være skjult i tabellen med ordreelementer, når de er gemt, indtil hele siden er opdateret. Dette er normalt og på grund af den måde, som WooCommerce formaterer denne tabel på.