Tilføj min e -mailadresse manuelt til Outlook 2016 (Windows)

Hvis du ikke vil bruge funktionen Autodiscover til at konfigurere din e -mail, eller hvis den ikke fungerer korrekt, kan du manuelt føje din e -mailadresse til Outlook 2016 på Windows.

1. Åbn dit Kontrolpanel i menuen Start .
  2. Vælg Brugerkonti > Mail (Microsoft Outlook 2016) .
    Klik på Mail
  3. Vælg Vis profiler .
    Klik på Vis profiler
  4. Vælg Tilføj .
    Klik på Tilføj
  5. For Profilnavn skal du indtaste det, som den nye profils navn skal være, og derefter vælge OK .
    Indtast Profilnavn, og klik på OK
  6. Vælg Manuel opsætning eller yderligere servertyper , og vælg derefter Næste .
    Vælg Manuel opsætning eller yderligere servertyper, og klik på Næste
  7. Vælg Microsoft 365 , indtast din e -mailadresse, og vælg Næste .
    Vælg Microsoft 365, klik på Næste
  8. Når du ser loginsiden, skal du indtaste din e-mailadresse og vælge Næste .

Bemærk: Du bliver muligvis bedt om at have to logonindstillinger, når du har indtastet din e-mailadresse. Brug valgmuligheden Arbejds- eller skolekonto.

Indtast din e -mailadresse
  9. Indtast din adgangskode til Microsoft 365 -e -mail, og log på . Det kan tage et par minutter at logge på og konfigurere din e -mailkonto. Vælg Færdig .
  10. Vælg Afslut for at fuldføre opsætningen.
    Afslut opsætningen