Manuel fornyelse

Du kan forny domænenavne manuelt når som helst i Domæneadministration.

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Administrer ved siden af Domæner.

Den procedure, du skal bruge, afhænger af antallet af domæner i din konto:

6 domæner eller færre

1. Vælg det domænenavn, som du ønsker at bruge, klik på Tekstikon (Indstillinger) og vælg Domæneindstillinger.
  2. Klik på Forny, vælg fornyelsesindstillinger og gør transaktionen færdig ved kassen.

Mere end 6 domæner (dvs. 7 eller flere)

1. Vælg det domænenavn, som du vil bruge.
  2. Fra fanebladet Forny vælger du Forny domæne.
  3. Vælg dine fornyelsesindstillinger og gør transaktionen færdig ved kassen.