Forny mine domæner

Forny domæner manuelt, og generhverv nyligt annullerede domæner manuelt på din konto. Kontrollér først fornyelsesprisen ved at tilpasse dine domænekolonner. Hvis dit domæne allerede er udløbet, kan du forsøge at generhverve det.

Bemærk: Domæner, som er en del af en pakke, kan indstille deres pakke til at forny manuelt hver måned.
  1. Log på domæneporteføljen for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg afkrydsningsfelterne ved siden af de domæner, du vil opdatere. Eller vælg afkrydsningsfeltet ved siden af Domænenavn, og vælg derefter Vælg alle.
    skærmbillede af flere valgte domæner
  3. Vælg Forny nu i handlingsmenuen.
  4. Vælg dine fornyelsesindstillinger, og vælg derefter Fortsæt.
    • Markér feltet ved siden af Slå automatisk fornyelse til, så du kan fortsætte din domæneregistrering uden afbrydelser.
  5. Fuldfør fornyelsen af dine domæner ved kassen.

Din opdaterede udløbsdato vises på din konto indenfor 90 minutter.