Videresend mit GoDaddy-domæne

Videresend dit domæne, som er registreret hos GoDaddy, og send besøgende videre til en anden side, når de besøger dit domæne. Det er en fordel at videresende, når du allerede har opbygget en hjemmeside et andet sted, eller hvis du vil knytte dit domæne til en side på sociale medier.

1. Log på domæneporteføljen for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg afkrydsningsfelterne ved siden af de domæner, du vil opdatere. Eller vælg afkrydsningsfeltet ved siden af Domænenavn, og vælg derefter Vælg alle.
    skærmbillede af flere valgte domæner
  3. Vælg Videresend i handlingsmenuen.
    • Afhængigt af størrelsen på din skærm skal du muligvis vælge menuen Mere og rulle ned for at se Videresend.
  4. Vælg http:// eller https://. Dette er specifikt kun til destinationswebadressen. Domænet, der videresendes, vil ikke blive SSL-aktiveret eller videresendt via https. Du kan måske konfigurere https-aktiveret viderestilling gennem din hostingplatform.
  5. Indtast den destinationswebadresse, som dit domæne skal videresendes til. Det er her, vi sender besøgende, når de indtaster dit domæne i browserens adressefelt.
    • Det første eller sidste tegn skal være et tal eller et bogstav
    • Punktummer (.) understøttes
    • Maks. 1.000 tegn
    • Flere punktummer efter hinanden (…) understøttes ikke
    • Understregningstegn (_) understøttes ikke
  6. Vælg viderestillingstypen:
    • Permanent (301): Sender brugere til destinationswebadressen og signalerer til søgemaskiner, at det nye hjemmesideindhold skal vises som den permanente placering for domænet.
    • Midlertidig (302): En midlertidig ændring, som omdirigerer både brugere og søgemaskiner til den ønskede nye placering i et begrænset tidsrum, til omdirigeringen fjernes.
    • Viderestilling med maskering: Viderestilling med maskering sender besøgende til dit domæne videre til destinationswebadressen, men beholder dit domæne i browseradresselinjen. Det giver dig også mulighed for at angive metatags til søgemaskineinformation.
      Bemærk: Visse hjemmesider understøtter ikke maskering og viser muligvis ikke destinationssiden korrekt.
  7. Hvis du vælger Permanent (301) eller Midlertidig (302) viderestilling som viderestillingstype, skal du vælge Fortsæt for at gemme dine indstillinger for viderestilling.
  8. Hvis du vælger Viderestilling med maskering som viderestillingstype, skal du vælge Næste, indtaste oplysninger i mindst et af felterne og derefter vælge Gem.
    • Titel: En kort sætning (maks. 80 tegn), der vises i browserfanen og søgeresultaterne.
    • Beskrivelse: En kort beskrivelse (maks. 150 tegn) af din hjemmeside, som kan vises i søgeresultater.
    • Nøgleord: En liste med nøgleord (maks. 500 tegn), som beskriver din hjemmesides indhold og formål.
  9. Hvis dit domæne har domænebeskyttelse , skal du bekræfte din identitet. Hvis totrinsbekræftelse (2SV) har været slået til i mindst 24 timer, skal du indtaste den kode, vi sendte via SMS, eller indtaste koden fra din godkenderapp. Ellers skal du indtaste den engangsadgangskode, som vi har sendt til din registrant-e-mailadresse.

Vi opdaterer automatisk dit domæne til GoDaddy-navneservere, hvis de ikke er hos os. De fleste DNS-opdateringer træder i kraft inden for en time, men global opdatering kan tage op til 48 timer.

Relateret trin

• Hvis www-versionen af dit domænenavn også skal videresende, skal du sørge for, at www CNAME peger på @.

Flere oplysninger

• Valg af viderestilling opdaterer og låser automatisk din @-A-post. Hvis du får brug for at ændre den, skal du først slette viderestilling.
  • Ikke alle hjemmesider kan maskeres. Hvis dit maskerede domæne viser en tom hvid side, skal du skifte til Kun videresendelse eller kontakte din vært for at høre, om maskering kan tillades.
  • Konfigurer totrinsbekræftelse for at få den bedste sikkerhed på dine domæner og konto.
  • Beskyt dit domæne fra utilsigtede udløb og uautoriserede handlinger ved at tilføje eller opgradere Domænebeskyttelse.