Manuel viderestilling eller maskering af dit domæne eller underdomæne

Med viderestilling af domæne eller underdomæne kan du automatisk omdirigere besøgende til et andet website.

Maskering forhindrer besøgende i at se, at dit domæne eller underdomæne bliver viderestillet ved at beholde dit domænenavn i browserens adressefelt.

Lad os se på et eksempel på hvordan du kan konfiguree viderestilling.

Viderestilling af coolexample.COM til coolexample.NET
Indstilling for viderestilling Besøgende sendes til Side som den besøgende ser Visninger i adressefeltet
Viderestilling
slået fra
coolexample
.COM
coolexample
.COM
coolexample
.COM
Viderestilling
uden maskering
coolexample
.COM
coolexample
.NET
coolexample
.NET
Viderestilling
med maskering
coolexample
.COM
coolexample
.NET
coolexample
.COM

For at viderestille eller maskere dit domæne eller underdomæne skal du bruge vores navneservere. Du kan få yderligere oplysninger i Skift navneservere til mine domæner.

Påkrævet: Hvis dit domæne eller underdomæne skal viderestille, skal dets A-record pege på 50.63.202.1.

Bemærk: Hvis du ønsker, at dine besøgende kan gå til dit domæne eller underdomæne med eller uden www foran, skal du viderestille dit domænenavn til at bruge www.

Sådan viderestiller eller maskerer du dit domæne eller underdomæne

Det ser ud til, at du ikke er logget ind. Hvis du logger ind ovenfor (under Tekstikon), kan du springe nogle trin over.

1. Gå til siden DNS-administration.
  2. På siden DNS-administration ruller du ned til sektionen Viderestilling.
  3. Ved siden af Domæne eller Underdomæne klikker du på Tilføj – og indtaster dit domæne- eller underdomænenavn:
    • Værdien, du angiver må gerne indeholde et punktum (.), men ikke som det første eller sidste tegn.
    • Flere punktummer efter hinanden (...) er ikke tilladt.
    • Den samlede værdi må ikke indeholde over 25 tegn.
  4. Under Viderestil til vælger du http:// eller https://. Du kan få yderligere oplysninger i HTTP vs. HTTPS.
  5. Angiv den URL, du vil viderestille dit domæne eller underdomæne til.
  6. Vælg din Videresend type:
    • Permanent (301): Omdirigerer til den site , som du specificerede i feltet Viderestil til med HTTP-svaret "301 Permanent flyttet". HTTP-svaret med 301-statuskoden fortæller brugeragenter (herunder søgemaskiner), at placeringen er permanent flyttet.
    • Midlertidig (302): Omdirigerer til det site , som du specificerede i feltet Viderestil til med HTTP-svaret "302 Fundet". HTTP-svaret med 302-statuskoden fortæller brugeragenter (herunder søgemaskiner), at placeringen er midlertidigt flyttet.
  7. Vælg dine Indstillinger
    • Kun viderestilling: Viderestiller domænet eller underdomænet uden at maskere.
    • Viderestilling med maskering: Forhindrer URL'en for det domæne eller underdomæne, der viderestilles til, i at bliver vist i browserens adressefelt og lader dig indtaste metatags til søgemaskinecrawlere i følgende felter:
      • Titel – Vises øverst i browservinduet og i søgeresultater (titlen må indeholde højst 80 tegn)
      • Beskrivelse – En kort beskrivelse af dit website, som kan vises på en søgemaskines resultatside (beskrivelsen må indeholde højst 150 tegn).
      • Nøgleord – En liste med nøgleord adskilt med komma, som beskriver dit websites indhold og formål (nøgleord må indeholde højst 500 tegn).

Bemærk: Hvis du ønsker, at dine besøgende kan gå til dit domæne eller underdomæne med eller uden www foran, skal du viderestille dit domænenavn til at bruge www.

8. Hvis dine navneservere skal opdateres til automatisk at tilpasse sig dine ændringer af viderestillinger, skal du markere afkrydsningsfeltet Opdater mine DNS-indstillinger til at understøtte denne ændring.
  9. Klik på Gem.

Bemærk: Det kan tage op til 24-48 timer at aktivere viderestillede domæner og underdomæner.

Sådan fjerner du maskering

1. På siden DNS-administration ruller du ned til sektionen Viderestilling.
  2. Ved siden af Domæne eller Underdomæne klikker du på Tekstikon (blyantikon).
  3. Klik derefter på Tekstikon (papirkurvsikon).
  4. Klik på Slet.