Mapping af dit domænenavn så det kan bruges med Blogger

Du kan etablere en mere professionel identitet til din Blogger® blog ved at konfigurere den til at pege til et af de domænenavne, som du registrerede gennem os. I stedet for at indtaste din Blogger-URL for at se dit seneste bogindlæg, indtaster besøgende URL'en til dit domænenavn. F.eks. ved mapping af din smarteksempel.blogspot.com blog til dit www.smarteksempel.com domænenavn fokuserer besøgende udelukkende på dit domænenavn.

For at pege din blog hos Blogger mod dit domænenavn skal du oprette mapping af domænenavn, som konfigurerer dine blogindstillinger og dit domænenavn: Du opdaterer dine indstillinger i din Blogger-konto og vores DNS-zonefil:

1. Parkér det domænenavn du vil bruge med din Blogger-konto på vores serverere til parkerede navne. Hvis du vil vide mere, kan du se Parkér et domæne.
  2. Rediger www CNAME-fortegnelsen for det domænenavn, som du ønsker at bruge med din Blogger-konto. Denne opdatering beder webbrowseren om at åbne din Blogger-blog, når besøgende indtaster URL'en til dit domænenavn i browserens adresselinje.
  3. Dernæst skal du oprette separate A-fortegnelser for hver af de IP'er, som er angivet i trin 9 af denne Google hjælpeartikel.

Gå til Administrer DNS under afsnittet Tilføjelse eller redigering af A-fortegnelser for at få instruktioner i konfiguration af separate A-fortegnelser. Hver af fortegnelserne bør have hosten @
  4. Konfigurer din Blogger-konto til at bruge dit domænenavn ved brug af instruktionerne fra den samme hjælpeartikel, som er angivet ovenfor.

Sådan redigeres din CNAME-fortegnelse

1. Log ind på din Kontoadministration.
  2. Klik på Administrer ved siden af Domæner.
  3. Klik på det domæne, som du ønsker at bruge, og vælg derefter fanen DNS-zonefil.
  4. Klik på fortegnelsen www.
  5. I feltet Peger på skal du skrive ghs.google.com.
  6. Klik på Gem og klik derefter på Gem ændringer.

Sådan konfigurerer du din Blogger-konto

1. Log ind på din Blogger-konto.
  2. Fra fanebladet Indstillinger, skal du vælge Grundlæggende.
  3. Under din Blog-adresse klikker du på + Indstil en tredjepart-URL for din blog.
  4. I feltet ved siden af http:// indtaster du det domænenavn, som du vil bruge.
  5. Udfyld ikke nogen andre valg.
  6. Klik på Gem.

Der kan gå op til 48 timer før de DNS-ændringer du foretager fremgår på internettet.

Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan du viderestiller dit domænenavnet i Manually forward or mask your domain or subdomain.

BEMÆRK: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan udvalgte tredjepartsprodukter bruges, men vi støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed. Blogger® er et registreret varemærke tilhørende Google, Inc. Alle rettigheder forbeholdes.