Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Markér data som eksporterede

Da dette plugin understøtter manuel og automatisk automatiseret eksport, er det vigtigt at overveje, hvad der sker med en ordre eller kunder efter eksporten. Dette er især vigtigt for butikker, der sender automatiseret eksport til eksterne kilder. Du ønsker ikke at inkludere den samme ordre i flere automatiserede eksport til dit udfyldelsescenter, men du vil heller ikke ekskludere ordren fra en automatiseret eksport, hvis du eksporterede ordren manuelt til et andet formål.

For at give dig fuldstændig kontrol over, hvilke data der er inkluderet / ekskluderet fra din eksport, har vi inkluderet muligheden for at ændre eksportstatus (dvs. om en vare blev eksporteret eller ej) både på globalt niveau (f.eks. Påvirker al din eksport) eller for individuel automatiseret eksport.

Påkrævet: Eksport af kunde / ordre / kupon er en premium WooCommerce -udvidelse, der følger med WordPress e -handelshosting eller som et enkeltstående køb.

Hvad sker der, når noget eksporteres?

Når du manuelt eksporterer en ordre eller kunde, markeres den som eksporteret og udelukkes fra fremtidig automatiseret eksport. Imidlertid vil ordren eller kunden være inkluderet i fremtidig manuel eksport. Hvis du ikke ønsker, at din manuelle eksport påvirker fremtidige automatiserede eksport, skal du sørge for at deaktivere indstillingen Markér som eksporteret, før du eksporterer.

Når du automatisk eksporterer en ordre eller kunder, markeres den som eksporteret til den automatiserede eksport og vil kun blive udelukket fra fremtidige kørsler af den automatiserede eksport . Dette forhindrer dig i at sende den samme ordre igen og igen til dit udfyldelsescenter.

Hvordan kan jeg ændre, om noget er markeret som eksporteret?

Du kan markere ordrer / kunder som eksporterede eller ikke eksporterede fra nogle få placeringer.

  • Lister over ordrer eller brugere . Brug massehandlingerne Markér som eksporteret eller Markér som ikke eksporteret for at ændre eksportstatussen for de valgte objekter. Dette vil ændre eksportstatus for alle eksportvarer.
  • Bestil detaljer eller sider med brugerdetaljer . Vælg en bestemt ordre eller bruger for at skifte eksportstatus på globalt niveau (dvs. påvirker alle eksportvarer) eller for en eller flere automatiserede eksportprodukter. Dette giver dig mulighed for at afgøre, om en ordre eller kunde skal medtages i særlige fremtidige automatiserede eksport.

Bemærk: Ændring af eksportstatus til "ikke eksporteret" er ikke en permanent ændring . Denne status vender tilbage, hvis ordren eller kunden er inkluderet i en fremtidig eksport.

Flere oplysninger