Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Menu med eksperttjenester

Nogle gange har du brug for en erfaren serveradministrator til komplicerede opgaver såsom optimering af databaser, konfiguration af firewalls eller flytning af indhold. Til hjælp i disse tider har vi oprettet en række eksperttjenester.

Listen Ekspertydelser nedenfor indeholder oplysninger om den yderligere hjælp, vi kan tilbyde. Hver af disse tjenester er ud over den support, vi inkluderer gratis med de fleste af vores produkter. Ring til disse supportteams for at få priser på ekspertservice:

Lokal Supportnummer
USA (480) 463-8824
Indien 040 - 49187600

Bemærk: Hvis du ikke kan se, hvad du har brug for på denne liste, kan vi muligvis stadig gøre det for dig. Ring til os vedrørende en brugerdefineret serviceanmodning .

Eksperthjælp

Servicenavn Beskrivelse Tid
Avanceret ydelsesanalyse og sikkerhedsrevision Få en detaljeret analyse af, hvordan du indstiller din server til optimal ydelse.

Til GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72 timer
Apache -optimering Indstil din Apache -server til maksimal ydelse.

Til GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72 timer
Applikationssupport Installer webapplikationer som WordPress, Joomla eller Drupal.

Til Linux -hosting (cPanel), VPS/dedikerede servere.

72 timer
Reparation af forbindelsesstreng Få hjælp til at løse forbindelsesstrengfejl.

Til Linux -hosting (cPanel), Windows -hosting (Plesk), VPS/dedikerede servere.

72 timer
Genoprettelse af indhold eller database Gendan enten en hostingkontos filer eller en database fra en tilgængelig sikkerhedskopi.

Til web- og klassisk hosting, Administreret WordPress.

72 timer
Overførsel af indhold Flyt indholdet på dit website fra enhver host/server til GoDaddy.

Til VPS/dedikerede servere, Linux -hosting (cPanel), Windows -hosting (Plesk), Administreret WordPress, Web og klassisk hosting.

7-10d
Database -backupscript Få hjælp til at konfigurere automatiske sikkerhedskopier af databaser.

Til GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72 timer
Database søg og erstat Få hjælp til at opdatere URL -adresserne i din database for at sikre, at dit site linker til de rigtige steder.

Til Linux -hosting (cPanel), VPS/dedikerede servere.

72 timer
Databaseadministration Få hjælp til at importere, eksportere, reparere, sikkerhedskopiere eller gendanne din database.

Til Linux -hosting (cPanel), VPS/dedikerede servere.

72 timer
Diskplads -revision Få en revision af din diskpladsforbrug og anbefalinger for at frigøre diskplads.

Til GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72 timer
DNS -opsætning Konfigurer DNS for op til tre domæner.

Til GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72 timer
Backup -konfiguration via Kontrolpanel (for ét domæne eller en hel server ) Få hjælp til at konfigurere automatiske sikkerhedskopier for et domæne eller for en hel server.

For GoDaddy VPS/dedikerede servere.

72 timer
Opsætning af domænenavn Konfigurer 3 (eller færre) domæner på din servers kontrolpanel.

Til GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72 timer
Overflytning af e -mail Se E -mailopgradering og migrationsstier .
E -mail spam gennemgang Identificer spamproblemer med din server.

Til GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72 timer
Find og erstat tekst i filer Erstat en tekststreng som et domænenavn, absolut sti eller URL i filerne på et website.

For alle hosting- og serverprodukter, inklusive Administreret WordPress.

72 timer
Konfiguration af firewallregel (Linux) Tilføj eller fjern softwarefirewallregler til dine iptables.

Til GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72 timer
Kom i gang -session Planlæg en 30-minutters konsultation med en GoDaddy-ekspert, så du kan komme i gang med Websiteopbygning, Onlinebutik eller Administreret WordPress.

For Websiteopbygning, Onlinebutik, Administreret WordPress.

24 timer i døgnet
Hostinggendannelse Gendan en delt hostingkontos filer og flere databaser fra en tilgængelig sikkerhedskopi.

Til web- og klassisk hosting; Linux delt hosting (cPanel; Windows delt hosting (Plesk).

72 timer
.htaccess -filændringer Foretag ændringer i .htaccess -filen på din Linux -hostingkonto.

Til Linux -hosting (cPanel), Administreret WordPress, VPS/Dedikerede servere

72 timer
Forebyggelse af indtrængen Konfigurer forebyggelse af indtrængen for at hjælpe med at stoppe brute force og DDoS -angreb.

Til GoDaddy Linux VPS/dedikeret server.

72 timer
min.cnf -filændringer Foretag ændringer i en MySQL -konfigurationsfil.

Til Linux -hosting (cPanel), Administreret WordPress, VPS/Dedikerede servere.

72 timer
MySQL -optimering Optimer MySQL til peak perfromance.

Til GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72 timer
Tilladelser/ejerskabskontrol Forkert tilladelse kan forhindre hjemmesidens funktionalitet og efterlade dit site mindre sikkert. En tilladelsesrevision kan sikre, at dit site fungerer korrekt og sikkert.

Til GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72 timer
Ændringer af PHP -konfiguration Få hjælp til at finjustere dine PHP -indstillinger, så dine applikationer kører, som du vil have dem til.

Til GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72 timer
Installation af PHP -modul Installer 3 moduler.

Til GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72 timer
PHP -opgradering Opdater PHP til den nyeste version.

Til GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72 timer
Serverhærdning Få hjælp til at deaktivere ældre versioner af TLS, så kun TLS 1.2 bruges.

Til GoDaddy Linux VPS/dedikerede servere.

72 timer
SQL Server Express -installation Installer SQL Server Express på din server.

For VPS/dedikerede servere.

72 timer
ændringer i web.config -filen Foretag ændringer i en web.config -fil.

Til Windows -hosting (Plesk), Windows VPS/dedikerede servere

72 timer
Gendannelse af Websiteopbygning Gendan tabte eller korrupte Websiteopbygning -filer fra vores sikkerhedskopier, så du kan komme i gang igen.

For Websiteopbygning v7.

72 timer
Windows Firewall -konfiguration Konfigurer firewallen til din Windows -server.

Til Windows VPS/dedikerede servere.

72 timer