Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Microsoft Edge: Ryd din cache

Hvis du har problemer med at se dit website, kan du prøve at rydde din cache og derefter besøge dit website igen.

1. VælgIkon med tre vandrette prikker Menuen Indstillinger og mere .
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Beskyttelse af personlige oplysninger og tjenester i navigationsbjælken til venstre.
  4. I området Ryd browserdata skal du vælge Vælg hvad du vil slette .

Bemærk: Valg af cookies og websitedata kan også hjælpe med at løse nogle af de problemer, du måtte have, men sletning af dine cookies vil fjerne eventuelle adgangskoder, som du gemmer i din browser.

5. Vælg kun Cachelagrede billeder og filer .
  6. Vælg Ryd nu .
    Vælg kun cachelagrede billeder og filer

Relateret trin

• Prøv at se dit website igen.