Microsoft Surface: Konfigurer e-mail

Microsoft® Surface og en Office 365-konto fra GoDaddy er skabt for hinanden. Konfiguration på en tablet-computer kunne ikke være nemmere.

Følg denne vejledning. Så er din e-mail klar på din Microsoft-enhed på ingen tid.

Sådan konfigureres Office 365 på din Microsoft Surface

1. startskærmen skal du klikke på Mail (det ikon som ligner en konvolut).
  2. Træk din finger fra højre side af skærmen imod venstre og klik så på Indstillinger.

BEMÆRK: Hvis du bruger en mus, skal du pege på det øverste højre hjørne af skærmen og trække musen nedad, og derefter klikke på Indstillinger..

3. Klik på Konti.
  4. Klik på Tilføj en konto, og klik derefter på Outlook Exchange.
  5. Klik på Vis flere oplysninger og angiv følgende oplysninger:
    • E-mailadresse — Indtast din fulde e-mailadresse.
    • ‌‌Serveradresse — Outlook.office365.com
    • Brugernavn — Indtast din fulde e-mailadresse.
    • Adgangskode — Indtast din adgangskode.
  6. Klik på Opret forbindelse.

BEMÆRK: Hvis det blå vindue med, "Gør min PC mere sikker" vises, skal du klikke på Håndhæv denne politik.

Nemt, ikke sandt? Så mangler du kun én ting: På din enhed skal du trykke på Mail (det ikon som ligner en konvolut). For at sikre at du kan sende meddelelser, så skriv en e-mail og send den til dig selv.