Windows-hosting (Plesk) Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Microsoft URL -omskrivningsmodul

Windows-hostingkonti, der bruger IIS 7, understøtter Microsoft® URL Rewrite Module, som omskriver komplicerede URL-adresser til mere brugervenlige URL-adresser baseret på regler, der er angivet af webmaster i kontoens web.config-fil.

Bemærk: Microsoft URL Rewrite -modulet understøttes af Windows -hostingplaner, der kører IIS 7. Du kan kontrollere, hvilken version du har ved at logge på din Kontoadministration, klikke på Webhosting i afsnittet Produkter og derefter klikke på Administrer ud for den konto, du vil brug. Din IIS -version vises i afsnittet Kontooversigt .

For eksempel kan Microsoft URL -omskrivningsmodul omskrive

http://www.coolexample.com/Vehicles/Category.aspx?Category=Cars
http://www.coolexample.com/Vehicles/Category.aspx?Category=Trucks
http://www.coolexample.com/Vehicles/Category.aspx?Category=Vans

som

http://www.coolexample.com/Cars
http://www.coolexample.com/Trucks
http://www.coolexample.com/Vans

Du kan få yderligere oplysninger i Microsofts dokumentation til URL -omskrivningsmodul .

Denne funktion gør det også muligt for WordPress -konti at bruge Permalinks på Windows -hosting. Du kan få flere oplysninger om brug af Permalinks i WordPress i deres codex -artikel .

Bemærk: Da en web.config -fil styrer en mappe og alle dens undermapper, kan installation af et program i både en mappe og en af dets undermapper forårsage fejl, f.eks. Installation af WordPress i roden og en underkatalog. For at hoste flere applikationer skal hver installeres i sin egen undermappe.