Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Overflytning af dit WordPress -website fra delt hosting til din Plesk -panelserver

Brug af WordPress® i delt hosting er en fantastisk løsning til mindre virksomheder og personlige hjemmesider, men hvis du opdager, at du vokser ud af de begrænsede ressourcer og konfigurationsbegrænsninger, er det måske tid til at opgradere til en virtuel privat server (VPS) eller dedikeret server.

For at gøre dette skal du have adgang til din delte hostingkonto og Plesk® Panel Server. Du skal også have en FTP -klient som FileZilla tilgængelig til at uploade og downloade filer hurtigt og effektivt.

Du kan få yderligere oplysninger i WordPress codex .

Sådan migreres dit WordPress -website fra delt hosting til din Plesk -panelserver

1. Eksportér dit WordPress -websites MySQL -database. Du kan få yderligere oplysninger iEksportér MySQL-databaser .
  2. Download WordPress -sites filer. Du kan få yderligere oplysninger iFlyt mit cPanel-website med FTP og FileZilla .
  3. Gå til https://[ipaddress]:8443/ (hvor [ipaddress] er din servers IP -adresse).
  4. Log ind på Parallels Plesk -panel som admin .
  5. Under Mine websteder skal du klikke på Tilføj et webområde i Power User View .
  6. Indtaste følgende:
    • Domænenavn - coolexample.com (hvor coolexample.com er navnet på dit domænenavn).
    • IPv4-adresse -Vælg den IP-adresse, du vil bruge, i rullemenuen.
    • FTP -brugernavn - Indtast det FTP -brugernavn, som du vil bruge.
    • FTP -adgangskode - Indtast den FTP -adgangskode, du vil bruge.
    • Gentag adgangskode - Indtast FTP -adgangskoden igen.
  7. Klik på OK.
  8. Opret forbindelse til den nye server ved hjælp af de FTP -oplysninger, du lige har oprettet. Du kan få yderligere oplysninger iHvad er FTP? .
  9. Vælg alle WordPress -filer og mapper undtagen mappen db_backups , og upload dem til mappen httpdocs på serveren.
  10. Under Websites og domæner skal du vælge Databaser og derefter klikke på Tilføj ny database .
  11. Indtast det databasenavn, som du vil bruge, vælg MySQL for type, og vælg derefter Lokal MySQL -server som databaseserver.
  12. Klik på OK.
  13. Klik på Tilføj ny databasebruger , og indtast derefter det databasebrugernavn og den adgangskode, du vil bruge.
  14. Klik på OK.
  15. Klik på Webadmin for at åbne phpMyAdmin.
  16. Importér den SQL -fil, som du eksporterede fra din hostingkonto. Du kan få yderligere oplysninger iImportér SQL-filer til MySQL-databaser .
  17. Under Websites og domæner skal du klikke på Filhåndtering .
  18. Klik på httpdocs , og vælg derefter wp-config.php .
  19. Indtast følgende inden for de enkelte anførselstegn:
    • db_name - Indtast dit databasenavn.
    • db_username - Indtast dit databasebrugernavn.
    • db_password - Indtast din databaseadgangskode.
    • db_host - Indtast localhost .
  20. Klik på OK.
  21. Skift domænets IP -adresse, så den peger på serveren. Brug den IP -adresse, du valgte i Plesk. Du kan få yderligere oplysninger iAdministrer DNS-poster .

Når overflytningen er gennemført, skal du sørge for at kontrollere dit websites indstillinger. Du skal muligvis genaktivere plugins i WordPress -dashboardet. Du kan få yderligere oplysninger iAktivering og deaktivering af plugins i WordPress .

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed. Tredjepartsmærker og -logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdes. Du kan få yderligere oplysninger i WordPress codex .