Linux-hosting (cPanel) Hjælp

Flyt dit cPanel -site fra en anden vært til GoDaddy

Hvis du vil migrere dit site, der hostes hos et andet firma til GoDaddy, kan du benytte cPanels funktioner til sikkerhedskopiering. Dette vil flytte dit website, den tilhørende database samt e-mailkonti du har konfigureret med cPanel.

En bemærkning vedrørende e-mail - hvis du følger denne vejledning vil din e-mail fortsætte med at virke som hidtil. Hvis du imidlertid ændrer dit domænes navneservere til at henvise til vore navneservere kan det måske forhindre din e-mail i at virke.

Oversigt

Selvom denne arbejdsgang har flere trin kan du udføre dem på ca. en time. Sådan gør du:

1. Hent alle dine sikkerhedskopier fra din nuværende vært.
  2. Gendan disse sikkerhedskopier hos GoDaddy.
  3. Kontroller dit site på vores servere.
  4. Gør det offentligt tilgængeligt.

Det er ret nemt.

Sikkerhedskopiering af dit site

Før du begynder, anbefaler vi at du køber og konfigurerer din cPanel-konto hos os. Når du er færdig med dette, skal du begynde at sikkerhedskopiere dit site hos din nuværende vært.

Sådan sikkerhedskopierer du din cPanel-konto hos din nuværende vært

1. Log ind på din cPanel -konto .
  2. I afsnittet Filer skal du klikke på guiden Sikkerhedskopiering.
  3. Klik på sikkerhedskopier.
  4. Klik på hjemmemappe.
  5. Klik på hjemmemappe og klik derefter på Tilbage.
  6. Klik på MySQL-databaser.
  7. Klik på hver af dine databaser for at hente en sikkerhedskopi af dem og klik derefter på Tilbage.
  8. Klik på Videresendelse af e-mail og filtre.
  9. Klik på hvert af dine domænenavne for at hente en sikkerhedskopi, klik på Systemfilter info og klik derefter på Tilbage.

Vær sikker på at alle disse filer gemmes så du kan finde dem til det næste trin.

Gendannelse af dit site

Nu hvor du har alle dine sikkerhedskopier, kan du gendanne dem på din GoDaddy cPanel delte hostingkonto.

Sådan gendanner du dine sikkerhedskopier

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den ønskede konto i cPanel, skal du klikke på Administrer.
  4. Klik på cPanel-admin.
  5. I afsnittet Filer skal du klikke på guiden Sikkerhedskopiering.
  6. Klik på Genopret.
  7. Klik på hjemmemappe.
  8. Klik på Vælg fil, marker den hjemmemappe sikkerhedskopi du oprettede hos din nuværende vært og klik derefter på Overfør.

Bemærk: Dette kan tage et stykke tid alt afhængig af størrelsen af din sikkerhedskopi.

9. Når gendannelsen er udført, skal du lukke de nye vindue, der blev åbnet og klikke på Tilbage.
  10. Klik på MySQL-databaser.
  11. Klik på Vælg fil, marker den SQL-sikkerhedskopi du oprettede hos din nuværende vært og klik derefter på Overfør.
  12. Luk det nye vindue, der blev åbnet og gentag det forrige trin for hver database du har sikkerhedskopieret. Når du er færdig, skal du klikke på Tilbage.
  13. Klik på Videresendelse af e-mail og filtre.
  14. Klik på Vælg fil, marker sikkerhedskopien med videresendelse af e-mail og filtre du oprettede hos din nuværende vært og klik derefter på Overfør.

Det var det! Du har nu med succes flyttet dit website fra din nuværende vært til os.

Eksempelvisning af dit site

Du kan eksempelvise dit site for at sikre at alt virker før du flytter din DNS.

Sådan kontrollerer du dit website‌‌

1. I cPanel, gå til fanen cPanel øverst på siden.
  2. I afsnittet Domæner, skal du klikke på Parkerede domæner.
  3. Ved siden af domænet du benytter, skal du klikke på Eksempel.

Visse typer hjemmesider, herunder WordPress®, vil have problemer med deres CSS, når du forhåndsviser dem. Dette er normalt og desværre svært at rette. Men når dit site er live, vil alt fungere normalt. Hvis du vil have en mere komplet forhåndsvisning af din hjemmeside, kan du se et eksempel på din website ved at redigere din hosts -fil .

Hvis alt ser godt ud, kan du opdatere din DNS hos din domæneregistrator til at henvise til din cPanel delte hosting. Opdater din primære A fortegnelse (@) med din hostingkontos IP-adresse.

Sådan opdaterer du DNS

Gå til fanen cPanel øverst på siden for at se din hostingkontos IP-adresse. Dit Websites IP-adresse vises til venstre.

• Hvis dit domæne er registreret hos os, kan du opdatere din primære A-record (@) til IP-adressen i cPanel i DNS-administrationen (flere oplysninger).
  • Hvis dit domæne er registreret et andet sted, skal du kontakte din registrator for at få hjælp til at opdatere din DNS.