Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Migreringen af mit datacenter mislykkedes

Hvis du forsøgte at ændre din hostingkontos datacenter, og det mislykkedes, er der nogle få mulige årsager.

Mulig årsag Sådan løser du problemet?
Store hjemmesider: Websteder med mere end 250.000 filer og biblioteker (regnes som inoder) eller mere end 15 GB lagrede filer Reducer størrelsen på dit site
Langsomme DNS -svar eller DNS hostet med en anden udbyder Indsend din anmodning igen, eller brug din hostingkontos navneservere
Ventende SSL: En konto er i færd med at få en SSL -installation installeret Vent på, at SSL -installationen er gennemført