Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Min hjemmeside er blevet hacket. Hvad skal jeg gøre?

Et hacket website er virkelig frustrerende - det er besværligt for din virksomhed og besøgende, og det kan tage tidskrævende at fjerne et hack. Lad os gennemgå den hurtigste og nemmeste måde at reparere dit website på.

Lad os se efter advarsler

Hvis du har set "Dette site indeholder malware" eller "Det kommende site indeholder skadelige programmer" i forbindelse med dit site, er der helt sikkert et problem. For at tjekke yderligere, gå til https://sitecheck.sucuri.net og indtast dit domænenavn.

• Hvis dit website er blevet hacket, vises en advarsel her.
  • Ingen advarsel? Det er mindre sandsynligt (men stadig muligt), at dit website er blevet kompromitteret.

Skift dine adgangskoder

Hvis dit website er blevet hacket, skal du straks ændre alle dine adgangskoder.

Bemærk: For at sikre at du bruger de rigtige instruktioner, skal du finde ud af, hvilken type hostingkonto du har .

Din hosting -type Adgangskoder, der skal nulstilles
Linux-hosting med cPanel Primær FTP , sekundær FTP , databaser , apps som WordPress eller Joomla
Windows-hosting med Plesk Primær FTP , sekundær FTP , databaser , apps som WordPress eller Joomla

Gendan fra sikkerhedskopi

Hvis du har en sikkerhedskopi af din hjemmeside (og database), som du ved ikke var beskadiget, skal du uploade den igen til din hostingkonto.

Hvis du har sikkerhedskopiering af hjemmeside, kan du nemt gøre dette for din cPanel- eller Plesk -konto.

Hvis du ikke har et sikkerhedskopieringsværktøj, anbefaler vi, at du efter at have løst problemet tilføjer Website Backup til din konto .

Fjern hacket

Det er næsten umuligt for nogen pålideligt at fjerne malware fra et website manuelt. For at fjerne kompromitteringen fra dine filer anbefaler vi, at du bruger en applikation som f.eks Express Fjernelse af malware .

Identificer og løs svagheden

For at forhindre dit site i at blive hacket igen, bør du identificere, hvordan dit site blev kompromitteret. Der er to typer svagheder: adgangskoder og strukturelle problemer.

Adgangskoder

De fleste hacks sker, fordi angriberen var i stand til at gætte din kontos adgangskode med brutal kraft. Ved blot at ændre din adgangskode (og bruge en stærkere en denne gang), kan du forhindre, at disse angreb lykkes i fremtiden.

Strukturel

Disse typer svagheder kræver grundig test for at identificere. Der er en masse sikkerhedssoftware, der kan udføre disse typer scanninger, men vi anbefaler igen Express Fjernelse af malware . Det kan identificere en række forskellige problemer, samt hjælpe dig med at løse dem.