Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Min Workspace Email flytter til Microsoft 365

Workspace Email flytter til Microsoft 365! Vi forstår, at ændringen kan være hård, men i dette tilfælde er der masser at være begejstret for. Du behøver ikke gøre noget, du skal bare læne dig tilbage, mens vi konfigurerer din nye e -mail. Og med Microsoft 365 får du forbedret funktionalitet, så du altid har forbindelse.

Under denne overgang er vi her for at hjælpe med eventuelle spørgsmål og for at sikre, at din e -mailservice fortsætter med at køre uden problemer.

Du kan få flere oplysninger på farten ved at vælge et spørgsmål for at se dets svar:

Få mere at vide om din nye Microsoft 365 Email Essentials -plan:

Læs om administration af din nye e -mail:

Der vil ikke være nogen faktureringsændringer. Her er hvad du ellers kan finde nyttige:

Hvorfor bliver jeg flyttet fra Workspace Email til Microsoft 365?

Vi går på pension med Workspace Email og flytter din e -mail til en ny platform.

Hvad skal jeg gøre?

Du skal ikke gøre noget, da vi håndterer overgangen for dig. Du kan se opdateringer ved at tjekke dit og Office .

Hvad hvis jeg ikke vil flytte til Microsoft 365?

Vi ved, at ændringer kan være vanskelige, men Microsoft 365 -e -mail tilbyder meget af den samme funktionalitet, som du har i øjeblikket, plus mere. Vi anbefaler, at du prøver det. Hvis du ikke vil flytte til Microsoft 365, kan du annullere Workspace Email når som helst. Vær opmærksom på, at dine Workspace Email -kreditter fjernes 14 dage efter din overgangsdato.

Hvad sker der med Workspace Email? (Går Workspace Email væk?)

Workspace Email frigiver ikke længere nye funktioner. For at give dig den bedste e -mailoplevelse har vi startet processen med at flytte kunder til en ny platform med de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer.

Tilbage til toppen

Vil alle mine Workspace Email -konti blive flyttet til Microsoft 365?

Ja, vi flytter alle dine Workspace Email -konti til Microsoft 365 på samme tid.

Hvilken version af Microsoft 365 flytter jeg til?

Du får Microsoft 365 Email Essentials Basic med 2 GB lager til postkasse. Hvis du gerne vil flytte til en højere niveau -plan, har du mulighed for at opgradere, når din overgang er gennemført.

Er der pladsbegrænsninger i Microsoft 365?

Din nye Microsoft 365 -e -mail har 2 GB lagerplads. Hvis du vil have yderligere lagerplads, kan du se de tilgængelige abonnementer på dit dashboard .

Vil den support, jeg får fra GoDaddy ændre sig?

Du vil fortsat modtage eksperthjælp fra vores prisbelønnede GoDaddy-guider . Vi er til jer døgnet rundt. Besøg dashboardet for at få hjælp.

Tilbage til toppen

Hvad sker der med alle mine e -mails?

Vi overfører dine e -mails og mapper fra Workspace Email -serveren til Microsoft 365. Fortsæt med at bruge din e -mail, som du normalt ville gjort. Hvis du i øjeblikket bruger en e -mailklient som f.eks. Gmail eller Outlook, forbliver dine indstillinger de samme. Kontrollér status for din overgang i dashboardet .

Vil min login eller e-mailadresse blive ændret?

Din e-mailadresse forbliver den samme, og du kan fortsætte med at få adgang til den ved hjælp af dit almindelige webmail-login eller e- mail.ditdomæne (f.eks. Email.coolexample.com ). Efter din overgangsdato kan du se din nye webgrænseflade, Outlook på internettet. Du har mange af de samme funktioner som Workspace -webmail plus meget mere.

Vil min e -mailkontos visningsnavn blive ændret?

Ja, dit visningsnavn ændres under denne proces. Når din overgang er færdig, kan du opdatere dit visningsnavn .

Skal jeg ændre noget på min mobilenhed eller desktop e -mailklient?

Der er ingen grund til at foretage ændringer. Alle dine indstillinger forbliver de samme. Du skal dog muligvis lukke og åbne dit desktop mailprogram igen, når overgangen er gennemført.

Tilbage til toppen

Vil alle mine webmailfunktioner være tilgængelige i Microsoft 365?

Du får de fleste af de funktioner, du er vant til med Workspace Email. E-mailunderskrifter, opsamlingsadresser , indbakke-regler og bloker/tillad lister flyttes imidlertid ikke.

Inden du kan videresende Microsoft 365 -e -mail til en ekstern e -mailadresse , skal du redigere din spamfilterpolitik for udgående spam .

Skal jeg opdatere nogen DNS -fortegnelser?

Der er ikke behov for at opdatere DNS -fortegnelser som en del af denne overgang. Alle dine DNS -poster og mailindstillinger forbliver de samme.

Hvad sker der med mine Workspace Email -konti efter overgangen

Efter din overgangsdato leveres alle nye meddelelser til Microsoft 365. Du kan stadig få adgang til Workspace -webmail op til 14 dage efter flytningen, hvorefter Workspace Email fjernes fra din konto.

Hvorfor er Microsoft 365 nu på min GoDaddy -konto?

Du bemærker måske, at dine nye Microsoft 365 -konti allerede er vist på din GoDaddy -konto. Dette er en del af overgangsprocessen, og der er ikke behov for nogen handling fra din side.

Hvad sker der med mine Workspace Email -kreditter?

Dine Workspace Email -kreditter får en nøjagtig overførsel i varighed og pris. Hvis du f.eks. Har Workspace Email -kreditter, der er gode i de næste 14 måneder, får du automatisk Microsoft 365 -kreditter, som også er gode i de næste 14 måneder.

Tilbage til toppen

Hvad sker der med mine ubrugte Workspace Email -kreditter?

Som en del af denne overgang får du det tilsvarende antal Microsoft 365 -kreditter, som du har Workspace Email -kreditter, uanset om de er brugt eller ej.

Hvad sker der med yderligere SMTP -relæer, som jeg har købt?

Med Microsoft 365 behøver du ikke længere betale for yderligere SMTP -relæer, da det giver en stærkt udvidet sendegrænse.

Er der en omkostningsforskel?

Nej, din prisfastsættelse forbliver den samme i løbet af din nuværende fornyelsesperiode.

Vil min fornyelsesdato ændre sig?

Nej, din fornyelsesdato forbliver den samme.

Tilbage til toppen