Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Mit websted vises ikke

Der er mange grunde til, at dit websted ikke vises, og ingen af dem er gode. Her er et par ting, du kan kontrollere.

Bemærk: Hvis du har problemer med et WordPress-websted, Fejlfinding af WordPress er det bedste sted at starte.

Sørg for, at din fakturering er opdateret, og at dit domæne ikke er udløbet

Dette er ikke et problem for helt nye domæner og websteder, men nogle gange hvis du er meget optaget, kan eksisterende domæner og websteder bortfalde, før du ved af det.

• Gå til din GoDaddy Fornyelser og fakturering side for at sikre, at dine betalinger er opdaterede, og at dine domæner stadig er aktive.

Opdater din webbrowser

Lejlighedsvis skal du muligvis rydde webbrowserens cache for at se dit websted:

• Chrome eller Internet Explorer: tryk på CTRL + F5
  • Firefox: tryk på CTRL + R
  • Safari: tryk på Command + Option + R.

Sørg for, at din DNS er peget korrekt

Hvis dit domæne er registreret hos GoDaddy, opdaterede vi dine DNS-poster, da du oprettede din konto, og dette burde ikke være et problem. Men hvis dit domænenavn er registreret et andet sted, skal du sørge for at bruge de rigtige navneservere til at pege dit domænenavn til webstedet. For mere, se:

Sørg for, at dine webstedsfiler er i det rigtige bibliotek

Hvis du har uploadet dine webstedsfiler til den forkerte mappe, har du helt sikkert problemer med at se siden. Navnet på den korrekte mappe til dine filer afhænger af din hostingtype:

• Linux-hosting med cPanel: / offentlig_html til dit primære domæne. For et underdomæne eller tilføjelsesdomæne skal du gøre det her find rodmappen .
  • Windows Hosting med Plesk: / httpdocs til dit primære domæne. For et underdomæne eller tilføjelsesdomæne skal du gøre det her find rodmappen.

Kontroller filnavnet til din startside

Når dit domænenavn er skrevet i en webbrowser, skal hjemmesiden vises. Filnavnet til din startside kan være et af flere navne afhængigt af hvordan dine webstedsfiler blev oprettet (for eksempel er index.htm eller Default.html mulige). Sørg for, at filnavnet på din startside er korrekt for din hostingtype. For denne info, se:

Tjek billedfilnavne og stier

Hvis dine billeder ikke vises, skal du sørge for, at biblioteket, hvor billederne er placeret og stien, der er angivet i din kode, matcher nøjagtigt.

Bemærk: Stier i Linux-konti er store og små bogstaver - så hvis der er store bogstaver i dit billednavn (f.eks. M y jeg mage.jpg) skal stien i din kode også Brug store bogstaver de samme steder, ellers vises billedet ikke.

Korrekt ødelagte webstedslinks

Hvis du udviklede dit website lokalt, skal din kode justeres for miljøændringen, der finder sted, når du uploader websiteindhold. URL'er til websider, billedstier og databasenavne kan alle være miljøfølsomme.

Vi anbefaler, at du bruger relative URL'er, når du henviser til websider. Relative URL'er identificerer en webside i forhold til eller i sammenhæng med den aktuelle side. Da de ikke refererer til domænenavnet, kræver relative URL'er ikke ændringer, når de skifter miljø.