Basic og professionel forhandler Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Modtagelse af provision fra min forhandlerplan

Når du har konfigureret din forhandlerkonto og solgt produkter, kan din butiksfacade tjene provision.

Forhandlere modtager provision i slutningen af hver måned for den foregående måneds indtjening. F.eks. Vil den kommission, du har tjent i december, blive udbetalt i slutningen af januar. Provisioner udbetales først, når du har nået minimumsbetalingstærsklen for din betalingsmodtagers betalingsmetode. Hvis du ikke har nået dette minimum, overføres din kommission til den næste måned, indtil tærsklen er nået.

Se på kommissionstærskler og hvordan udbetalinger behandles.