Flyt mit indhold fra Websiteopbygning version 6 til Website Builder

Din hjemmeside er dit hjem online, og vi er klar over, at flytning af dit hjem (eller enhver ændring) kan være forstyrrende. Vi har bygget dette værktøj til at hjælpe dig med at bosætte dig i dit nye hjem så hurtigt og nemt som muligt. Alt er flyttet ind for dig, men vi har brug for dig til sidste hånd.

Følg disse trin for at afslutte overgangen fra Websiteopbygning version 6 til Website Builder:

1. Sammenlign dit nye og gamle site
  2. Tilpas dit indhold (tema, sidehoved, tekst, billeder, sektioner og andre sider)
  3. Udgiv dit nye site
Advarsel: Når du udgiver dit Website Builder version 6 site til dit nye Website Builder site, vil du ikke kunne få adgang til din version 6 builder eller filer.

Kan du ikke finde dit website? Dit website er stadig i Min konto på din liste over websites under Website Builder . Læs hele svaret .

Bemærk: Dit site hedder Website Builder efterfulgt af dit abonnementsnavn (f.eks. Website Builder Standard). Tidligere indeholdt dit site Websiteopbygning i titlen på dit plannavn (f.eks. Business Plus Websiteopbygning). Din websites URL forbliver imidlertid den samme.

Optaget demo

Vi har optaget en demo, der flytter et site fra Websiteopbygning version 6 til Website Builder, så du kan se, hvordan det gøres.

1. Sammenlign dit nye og gamle site

Flash -komponenterne, der drev Website Builder version 6, stoppede ikke med at fungere den 31. december 2020. Vi har gemt dit gamle website til visning for dine besøgende, men den eneste måde at redigere dit website på er at bruge Website Builder.

Dit indhold migreres til Website Builder som en kladde. Vi har gjort vores bedste for at få dit site til at se godt ud i det nye design. Selvom vores værktøj er ret smart, er det ikke så smart som et menneske er.

Åbn dit gamle site i en webbrowserfane eller -vindue ved hjælp af din hjemmesides URL -adresse, og åbn dit nye site i website -editoren i en anden webbrowserfane eller -vindue.

Når du er færdig med dine personlige detaljer, skal du udgive dit nye site for at gøre det synligt for dine besøgende og kunder.

Hvis nogen af dine sider kræver videresendelse, tager vi os af det. Vi har også designet overflytningen, så der ikke findes nogen afbrydelser i søgemaskinerne. Vi erkender, at SEO er en kontinuerlig indsats, så vi giver vejledning i, hvordan du bliver fundet online .

2. Tilpas dit indhold

Afhængigt af dit websites størrelse og kompleksitet kan tilpasning af dit indhold tage fra en eller to timer op til et par dage. Det vigtigste råd er at holde det enkelt! Begynd i det små og lav forbedringer over tid.

2.1 Vælg et tema

Hvis du er en visuel person, kan det være en god idé at opdatere dit tema først, så det er lettere at se, hvordan dit sidehovedbillede, din video-, tekst- og handlingsknap ser ud. Du kan til enhver tid ændre dit tema.

Eller du kan springe dette trin over og vende tilbage til det senere, når du tjekker dit visuelle brand op (logo, favicon, farve, skrifttype osv.)

1. Vælg Tema i din hjemmesideprogram.
    Skærmbillede af hvor du finder temaområdet.
  2. Alle temaer er navngivet. Vær opmærksom på dit aktuelle temanavn, hvis du vil skifte tilbage eller overveje andre muligheder.
    Skærmbillede af hvor du finder temaets navn.
  3. Vælg Prøv et nyt udseende for at se, hvordan dit website ser ud inden for en række forskellige temaer. Når du har valgt et tema, anvendes temaet. Når du vælger et tema, oprettes der også automatisk et gemingspunkt, hvis du vil gendanne dit website . Når som helst du vil, kan du komme tilbage her for at ændre dit tema .

2.2 Sidehoved

Opdatering af dit startsidehovedbillede (eller video) og tekst angiver tonen for hele dit site.

Sidehovedbillede eller video
Opdater dit sidehovedbillede eller sidehovedvideo, så det repræsenterer din virksomhed. Hvis du er en blikkenslager i Seattle, skal du vise, at rør er fastgjort, skruenøgler eller en vandhane eller afløb. Vis ikke et naturskønt billede af Space Needle; dit billede skal repræsentere, hvem du er, og hvad du laver.

Vælg Cover Media , og vælg derefter Change image (Skift billede) . Upload dit eget foto eller din video, eller brug en af vores royaltyfri stock-billeder eller videoer. Når du er færdig med at redigere dit billede, din video og alt -tekst, skal du vælge Færdig .

Bemærk: Biblioteket med arkivbilleder i Website Builder er anderledes, større og bedre kurateret end arkivbillederne fra Websiteopbygning version 6. Alle arkivbilleder fra dit gamle site skal udskiftes.

Sidehovedtekst og -knap
Dit sidehoved skal indeholde -elementerne på en effektiv hjemmeside for små virksomheder . Brug dit løfte eller løsning som din overskrift, og derefter tilføje et par sætninger om din virksomhed til §.

Til sidst skal du bruge et stærkt verbum på din handlingsknap som f.eks. "Start gratis" eller "Reserver dit sted", der fortæller folk, hvad de skal gøre (eller hvordan man kontakter dig). Dirigér derefter linket på handlingsknappen til et specifikt sted på din website eller til en anden URL (f.eks. En side på sociale medier).

2.3 Tekst

Tekst i tekstblokke er blevet kopieret over for side til importøren . Når du har kopieret teksten, er det et godt tidspunkt at opdatere forældede oplysninger.

Bemærk: Tekst i specielle elementer, såsom tabeller, kopieres ikke over. Kopiér teksten manuelt fra dit gamle site, og skift derefter faner til dit nye site, og indsæt det her.

1. Vælg Importør .
    Skærmbillede hvor du kan finde linket til at åbne din gamle Websiteopbygning version 6
  2. Vælg den side, som indeholdt din tekst, i menuen.
  3. Find og vælg den tekst, du vil kopiere. Når du vælger en tekstblok, kopieres den automatisk til dit udklipsholder.
  4. Vælg afsnittet på dit nye site. Indsæt teksten (Ctrl/Cmd + V eller højreklik + Indsæt) på den nye placering, enten direkte på siden eller i editoren til højre.

2.4 Billeder

Alle dine uploadede billeder findes i dit mediebibliotek under Mine uploads . Du kan enten få adgang til dit mediebibliotek ved at ændre et hvilket som helst billede på din hjemmeside, eller vælge Mine billeder fra dashboardet.

Bemærk: Hvis du har et stort antal billeder, kan det tage nogle minutter efter importproceduren er påbegyndt, før alle dine billeder vises.

1. Vælg et hvilket som helst billede i din nye website -editor.
  2. Vælg Skift billede .
  3. Vælg Mine uploads .
  4. Vælg et af dine billeder. Eller brug aktiemedier, et billede fra sociale medier eller medier fra dine andre hjemmesider.

Billeder, der er en del af dit Websiteopbygning V6 -site, migrerer til dit nye Website Builder -site. Du kan dog have indsat billeder fra et uafhængigt fotoalbum. Sådan fortæller du forskellen og downloader billeder fra et uafhængigt fotoalbum .

Filer, der er knyttet til dit Websiteopbygning V6 -site, migrerer ikke. Du skal downloade dine filer og derefter tilføje filer eller PDF -filer, der kan downloades, til dit nye Website Builder -site.

2.5 Tilføj og flyt afsnit

Inden for en side kan du tilføje et afsnit eller duplikere et afsnit . Kan du ikke lide, hvordan et afsnit ser ud? Rediger afsnitslayoutet, eller rediger indholdet . Du kan også flytte et afsnit fra en side til en anden .

Website Builder har masser af specialiserede sektioner såsom PDF-seere, prislister eller menuer sektioner for restauranter, fast ejendom programoversigter, kode sektioner, SoundCloud lydspor mv

Brug afsnittet Kontakt os til at vise din adresse og placering, åbningstider, e -mail, telefonnummer og WhatsApp -oplysninger. Kunder kan endda indsende en formular, herunder vedhæftninger. Når en kunde udfylder formularen, scanner vi den for virus og malware, og så modtager den en e -mail, som du angiver.

2.6 Gentag for andre sider på din hjemmeside

Nu hvor din hjemmeside er færdig, er det tid til at arbejde på andre sider på dit site. De fleste sider vil være tomme, selvom du vil opdage, at nogle specifikke sidetyper såsom Om os, Kontakt os, Fotogallerier osv. Måske er præ-udfyldt med sektioner.

3. Udgiv dit nye site

Når dit nye site er klar, er det tid til at vælge Udgiv . Husk, det behøver ikke at være perfekt. Begynd i det små og lav forbedringer over tid.

Når du vælger Udgiv, vises et pop op-felt. Når du udgiver dit nye site i Website Builder, fjernes dit gamle site fra din konto.

3.1 Tilslutning af dit site til et domænenavn under en anden konto

Hvis dit GoDaddy-website er linket til et domænenavn gennem en anden registrator eller et andet GoDaddy-domæne ved hjælp af en anden login og adgangskode, vises et pop op-vindue med instruktioner i, hvordan du opdaterer dit domænenavns DNS-poster .

1. Log ind på det andet site, hvor dit domænenavn er registreret, og rediger dine DNS -fortegnelser . Dette er også den samme proces, hvis du bruger to forskellige GoDaddy -konti til din hjemmesideprogram og dit domænenavn.
  2. Følg anvisningerne på din skærm for at opdatere felterne A, CNAME, Value og TTL.
    • Type: A Navn: @ Værdi: 198.71.232.3 TTL: 3600
    • Type: C Navn: www Værdi: (dit domænenavn her uden www foran) TTL: 3600

Når du har foretaget ændringer til din DNS, skal du være tålmodig. Det kan tage alt fra et par minutter til et par timer, før ændringerne går igennem, og dit domæne begynder at virke.

Vores GoDaddy-guider hjælper dig med at gennemgå processen eller besvare spørgsmål på (480) 463-8333.