Administreret WordPress Hjælp

Flyt mit WordPress-site automatisk

Managed WordPress kommer med en automatisk migreringsfunktion, så du nemt kan flytte dit eksisterende site.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. På siden Mine produkter i afsnittet Managed WordPress skal du vælge Administrer alle.
  3. Ved siden af Managed WordPress vælger du + Opret site.
    opret siteknap
  4. Fra listen med Dine eksisterende planer vælger du den Managed WordPress-plan, som du vil bruge til det site, du flytter, og derefter vælger du Næste.
    vælg en plan
  5. Vælg Flyt et eksisterende WordPress-website.
    vælg at migrere
  6. Følg guiden og udfyld de behørige felter. Du skal bruge følgende oplysninger for at starte processen:
    • Domænenavnet på den site, du migrerer
    • WordPress-brugernavn og WordPress-adgangskode for den site, du migrerer.
  7. I slutningen af guiden skal du vælge Næste for at starte migreringen.
  8. Større og mere komplekse sites kan tage længere tid. Når vi er færdige med at migrere dit site, sender vi dig en e-mail.