Migreringen af mit datacenter mislykkedes

Hvis du forsøgte at ændre din hostingkontos datacenter, og det mislykkedes, er der nogle få mulige årsager.

Mulig årsag Sådan løser du problemet?
Store hjemmesider: Websteder med mere end 250.000 filer og biblioteker (regnes som inoder) eller mere end 15 GB lagrede filer Reducer størrelsen på dit site
Langsomme DNS -svar eller DNS hostet med en anden udbyder Indsend din anmodning igen, eller brug din hostingkontos navneservere
Ventende SSL: En konto er i færd med at få en SSL -installation installeret Vent på, at SSL -installationen er gennemført