Min e -mail holdt op med at fungere, efter jeg havde konfigureret min Linux -hosting med cPanel

Hvis din Microsoft 365, Professional Email eller Workspace Email holdt op med at fungere, da du konfigurerede din Linux -hosting med cPanel, kan du læse videre for at finde ud af, hvad der skete, og hvordan du retter det. Hvis du bare er interesseret i at ordne det, skal du se afsnittet Sådan løser du det .

Bemærk: Denne artikel gælder kun for Linux -hostingkunder.

Hvad skete der?

Linux -hosting med cPanel inkluderer e -mailhosting på den samme server, som hoster dit website. Denne integrerede tjeneste betyder, at du kan bruge din cPanel -konto til at hoste dit domænenavns e -mailadresser.

Når du konfigurerer din hosting, konfigurerer vi dit domænenavn til at bruge dets e -mailtjeneste ved at ændre dine DNS -indstillinger — specifikt dine MX -fortegnelser, som styrer, hvilken server der modtager dit domænes e -mail.

Hvis du konfigurerer et nyt domænenavn, er det ikke så meget. Men hvis du i øjeblikket har e -mailadresser på domænenavnet, afbryder dit domænenavn forbindelsen til ændring af dine MX -fortegnelser fra den server, der er vært for dem — og din e -mail holder op med at virke.

Sådan løser du det

Den nemmeste løsning er at tilføje e -mailadresserne til din cPanel -hosting.

Men hvis du vil fortsætte med at bruge den samme e -mailtjeneste, skal du ændre dine MX -fortegnelser .

Hvis du brugte GoDaddys e -mailtjeneste, skal du bruge følgende MX -fortegnelser:

MX (Mail Exchanger)
Prioritet Vært Peger på TTL
10 @ mailstore1.secureserver.net 1 time
1 @ smtp.secureserver.net 1 time

Hvis du ikke brugte GoDaddys e -mailtjeneste, skal du kontakte din e -mailhost for deres MX -fortegnelser.