Min Workspace Email flytter til Microsoft 365

Workspace Email flytter til Microsoft 365! Vi forstår, at ændringen kan være hård, men i dette tilfælde er der masser at være begejstret for. Du behøver ikke gøre noget, du skal bare læne dig tilbage, mens vi konfigurerer din nye e -mail. Og med Microsoft 365 får du forbedret funktionalitet, så du altid har forbindelse.

Under denne overgang er vi her for at hjælpe med eventuelle spørgsmål og for at sikre, at din e -mailservice fortsætter med at køre uden problemer.

Du kan få flere oplysninger på farten ved at vælge et spørgsmål for at se dets svar:

Få mere at vide om dit nye Microsoft 365 -abonnement:

Læs om administration af din nye e -mail:

Der vil ikke være nogen faktureringsændringer. Her er hvad du ellers kan finde nyttige:

Hvorfor bliver jeg flyttet fra Workspace Email til Microsoft 365?

Vi går på pension med Workspace Email og flytter din e -mail til en ny platform.

Hvad skal jeg gøre?

Du skal ikke gøre noget, da vi håndterer overgangen for dig. Du kan se opdateringer ved at tjekke din E & Office -dashboard .

Hvad hvis jeg ikke vil flytte til Microsoft 365?

Vi ved, at ændringer kan være vanskelige, men Microsoft 365 -e -mail tilbyder meget af den samme funktionalitet, som du har i øjeblikket, plus mere. Vi anbefaler, at du prøver det. Hvis du ikke vil flytte til Microsoft 365, kan du annullere Workspace Email når som helst. Vær opmærksom på, at dine Workspace Email -kreditter fjernes 14 dage efter din overgangsdato.

Hvad sker der med Workspace Email? (Går Workspace Email væk?)

Workspace Email frigiver ikke længere nye funktioner. For at give dig den bedste e -mailoplevelse har vi startet processen med at flytte kunder til en ny platform med de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer.

Tilbage til toppen

Vil alle mine Workspace Email -konti blive flyttet til Microsoft 365?

Ja, vi flytter alle dine Workspace Email -konti til Microsoft 365 på samme tid.

Hvem har adgang til min e -mail?

Ingen får adgang til din e -mail som en del af overgangen, og kun dem med din godkendelsesoplysninger kan få adgang til din e -mailkonto. Microsoft og GoDaddy har sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre uautoriseret adgang til postkassens indhold.

Som kontoejer kan du styre, hvem der har administratoradgang til din organisation. Administratorer kan administrere brugere og se indholdet i postkassen. Vi anbefaler kun at give administrator adgang til brugere, der har brug for det, og kun at tillade specifikke medlemmer at administrere distributionsgrupper og delte postkasser . Brugere kan vælge at dele mailmapper med andre adresser og tilbagekalde adgangen når som helst. Det er en bedste praksis at aktivere multifaktorgodkendelse (MFA) for forbedret sikkerhed, især for administratorkonti.

Er der pladsbegrænsninger i Microsoft 365?

Din nye Microsoft 365 -e -mail har en lagergrænse, der svarer til den, du bruger i øjeblikket. Hvis du vil have yderligere lagerplads, kan du se de tilgængelige abonnementer på dit dashboard .

Vil den support, jeg får fra GoDaddy ændre sig?

Du vil fortsat modtage eksperthjælp fra vores prisvindende GoDaddy -guider . Vi er her for dig, døgnet rundt. Besøg dashboardet for at få hjælp.

Tilbage til toppen

Hvad sker der med al min e -mail?

Vi overfører din e -mail og mapper fra Workspace Email -serveren til Microsoft 365. Fortsæt med at bruge din e -mail, som du normalt ville gjort. Hvis du i øjeblikket bruger en e -mailklient som f.eks. Gmail eller Outlook, forbliver dine indstillinger de samme. Kontrollér status for din overgang i dashboardet .

Vil min login eller e-mailadresse blive ændret?

Din e-mailadresse forbliver den samme, og du kan fortsætte med at få adgang til den ved hjælp af dit almindelige webmail-login eller e- mail.ditdomæne (f.eks. Email.coolexample.com ). Efter overgangsdatoen ser du din nye webmail, Outlook på internettet . Du har mange af de samme funktioner som Workspace Webmail, og meget mere.

Hvis din adgangskode til e-mail blev gemt i dine browserindstillinger, vises din adgangskode muligvis ikke på Microsoft 365-logonsiden. Du kan nulstille din adgangskode fra enten loginsiden eller via e-mail & Office -dashboard .

Vil min e -mailkontos visningsnavn blive ændret?

Ja, dit visningsnavn ændres under denne proces. Når din overgang er færdig, kan du opdatere dit visningsnavn .

Skal jeg ændre noget på min mobilenhed eller desktop e -mailklient?

Der er ingen grund til at foretage ændringer. Alle dine indstillinger forbliver de samme. Du skal dog muligvis lukke og åbne dit desktop mailprogram igen, når overgangen er gennemført.

Du kan låse op for flere funktioner ved at opdatere dine klientindstillinger til Exchange .

Tilbage til toppen

Vil alle mine webmailfunktioner være tilgængelige i Microsoft 365?

Du får de fleste af de funktioner, du er vant til med Workspace Email. E-mailsignaturer , e-mailskabeloner , opsamlingsadresser , indbakke-regler og bloker/tillad lister flyttes imidlertid ikke.

Inden du kan videresende Microsoft 365 -e -mail til en ekstern e -mailadresse , skal du redigere din spamfilterpolitik for udgående spam .

Hvis du vil vide mere om almindelige funktioner, kan du se sammenligningen Workspace Email og Microsoft 365 .

Skal jeg opdatere nogen DNS -fortegnelser?

Der er ikke behov for at opdatere DNS -poster som en del af denne overgang. Når først du får besked om, at din e -mail bliver flyttet til Microsoft 365, er det vigtigt, at du holder dine MX -fortegnelser pegende til din Workspace Email. Hvis dine MX -fortegnelser opdateres, før din overgang er færdig, modtager du ikke længere e -mail.

Uanset om din DNS hostes hos GoDaddy eller en anden udbyder, er der ikke behov for at opdatere DNS -fortegnelser som en del af denne overgang, og alle dine DNS -poster og mailindstillinger forbliver de samme under denne proces. Når din e -mail er overgået til Microsoft 365, opdaterer vi automatisk dine DNS -fortegnelser for dig.

Hvad sker der med mine Workspace Email -konti efter overgangen

Efter din overgangsdato leveres alle nye meddelelser til Microsoft 365. Du kan stadig få adgang til Workspace Webmail op til 14 dage efter flytningen, hvorefter Workspace Email fjernes fra din konto.

Hvorfor er Microsoft 365 nu på min GoDaddy -konto?

Du bemærker måske, at dine nye Microsoft 365 -konti allerede er vist på din GoDaddy -konto. Dette er en del af overgangsprocessen, og der er ikke behov for nogen handling fra din side.

Hvad sker der med mine Workspace Email -kreditter?

Dine Workspace Email -kreditter får en nøjagtig overførsel i varighed og pris. Hvis du f.eks. Har Workspace Email -kreditter, der er gode i de næste 14 måneder, får du automatisk Microsoft 365 -kreditter, som også er gode i de næste 14 måneder.

Hvis du bruger gratis e-mailkreditter, flyttes de til Microsoft 365 som 2-måneders gratis prøveperioder. Vi giver dig besked, inden din gratis prøveperiode udløber, og efter de to måneder fornyes prøveperioden ikke automatisk, og du bliver ikke debiteret. Du konverterer til en betalt plan ved at vælge Konverter til betalt abonnement i din E & Office -dashboard . Hvis du ved et uheld går glip af fornyelse, har du 30 dage til at købe en konto og gendanne brugeren .

Tilbage til toppen

Hvad sker der med mine ubrugte Workspace Email -kreditter?

Som en del af denne overgang får du det tilsvarende antal Microsoft 365 -kreditter, som du har Workspace Email -kreditter, uanset om de er brugt eller ej.

Hvad sker der med yderligere SMTP -relæer, som jeg har købt?

Med Microsoft 365 behøver du ikke længere betale for yderligere SMTP -relæer, da det giver en stærkt udvidet sendegrænse.

Er der en omkostningsforskel?

Nej, din prisfastsættelse forbliver den samme i løbet af din nuværende fornyelsesperiode. For at sammenligne din pris, se vores e -mailplaner .

For internationale Business e -mail -planer forbliver din prissætning den samme i løbet af din fornyelsesperiode. Fornyelsesprisen kan ændres.

Hvis du bruger gratis e-mailkreditter, flyttes de til Microsoft 365 som 2-måneders gratis prøveperioder. Vi giver dig besked, inden din gratis prøveperiode udløber, og derefter fornyes prøveperioden ikke automatisk, og du bliver ikke debiteret. Du konverterer til en betalt plan ved at vælge Konverter til betalt abonnement i din E & Office -dashboard .

Vil min fornyelsesdato ændre sig?

I de fleste tilfælde forbliver din fornyelsesdato den samme. Hvis du har et månedligt abonnement, modtager du automatisk et ekstra tidspunkt tilføjet til din fornyelsesdato for at sikre, at der ikke er nogen faktureringsproblemer under din overgang.

Tilbage til toppen

Relateret trin

• Når du er flyttet til Microsoft 365, kan du se vores anbefalede næste trin til at hjælpe med din e -mailkonto.