GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Navn og titel på din tilmeldingsformular

Du kan holde dine formularer organiseret med forskellige interne navne, som kun du kan se. Du kan også tildele en titel til din formular, som vises i formularens sidehoved, når den udgives.

Formularnavn

Øverst på højre sidepanel skal du indtaste dit formularnavn . Dette er som standard tilmeldingsformular . Dette navn er kun til reference, det vises ikke på den faktiske formular, som dine abonnenter ser. Generelt fungerer et navn som f.eks. Blogabonnenter eller Facebook -formularer eller noget, der hjælper dig med at huske detaljerne i formularen bedst.

Formulartitel

Din formular Titel vil vise i toppen af din formular, i overskriften. Dette vil som standard være dit firmanavn i området Indstillinger. Du kan redigere formeltitlen:

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du logge ind på din GoDaddy Email Marketing -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Klik på blyantikonet øverst til højre i formularhovedet.
  3. Indtast din nye formeltitel i tekstfeltet.
  4. Klik på OK.
  5. Klik på Gem ændringer nederst på højre sidepanel.

Bemærk: Hvis du føjer et brugerdefineret billede til din formularhoved, vises formeltitlen ikke.