Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Navneserverregler for .at -domæner

Hvert .at -domænenavn skal have to - otte autoritative navneservere. Før du registrerer eller ændrer domænenavnet, skal du kun anføre de pågældende navneservere i dets zonefil.

Hvis du vil registrere et .at-domænenavn hos os og bruge vores navneservere, klarer vi processen for dig.

Hvis du vil bruge dine egne navneservere, skal du konfigurere dem, før du registrerer eller ændrer domænenavnet. Du skal også sørge for, at de peger korrekt, før du anviser dem til domænenavnet i vores system.

Bemærk: Du kan bruge et DNS-valideringsværktøj til at sikre, at dine navneservere peger det rigtige sted hen. Hvis du ikke har et foretrukket DNS-valideringsværktøj, kan du finde et via en søgemaskine.

Hvis du f.eks. Vil registrere coolexample.at og bruge navneserverne ns1.coolexample.at og ns2.coolexample.at , skal du anføre disse navneservere i domænenavnets zonefil.

Når du har konfigureret dine navneservere og registreret dit domænenavn, skal du bruge instruktionerne i Skift navneservere til mine domæner for at konfigurere navneserverne i vores system.

Hvis du har brug for nærmere information om .at-domæner, kan du se Om .at -domæner.