Navneserverregler for .br-domæner

Hvert .br-domænenavn skal have to til seks autoritative navneservere. Før du registrerer eller modificerer domænenavnet, skal du kun anføre de pågældende navneservere i dets zonefil.

Hvis du vil registrere et .br-domænenavn hos os og bruge vores navneservere, klarer vi denne proces for dig.

Hvis du vil bruge dine egne navneservere, skal du konfigurere dem, før du registrerer eller ændrer domænenavnet. Du skal også sørge for, at de peger korrekt, før du anviser dem til domænenavnet i vores system.

Bemærk: Du kan bruge DNS-valideringsværktøj på Registro.br's hjemmeside for at sikre, at dine navneservere peger korrekt.

Hvis du f.eks. vil registrere coolexample.br og bruge navneserverne ns1.coolexample.br og ns2.coolexample.br, skal du anføre de pågældende navneservere i domænenavnets zonefil.

Når du har konfigureret dine navneservere og registreret dit domænenavn, skal du bruge instruktionerne i Skift navneservere til mine domæner for at konfigurere navneserverne i vores system.

Hvis du har brug for nærmere information om .at-domæner, kan du se Om .br -domæner.