Nedgradér min aftale

Nedgradér din aftale hvis du vil have færre funktioner eller hvis du ikke vil betale for funktioner som du ikke forventer at få brug for. Du kan opgradere igen i fremtiden, men du skal selv genskabe alle de funktioner du mistede da du nedgraderede.

For example, if you have the Online Store plan and have added products, once you downgrade your plan all of your shop work will be deleted.

Når du nedgraderer bliver alle funktioner tilknyttet din tidligere aftale slettet permanent, så sørg for at du kan acceptere ændringen.

Du skal kontakte Support for at gøre dette.

Flere oplysninger


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.