Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Nedgradér min aftale

Nedgradér din aftale hvis du vil have færre funktioner eller hvis du ikke vil betale for funktioner som du ikke forventer at få brug for. Du kan opgradere igen i fremtiden, men du skal selv genskabe alle de funktioner du mistede da du nedgraderede.

Hvis du f.eks. Har e -handelsplanen og har tilføjet produkter, bliver alt dit butiksarbejde slettet, når du nedgraderer din plan.

Advarsel: Når du nedgraderer fra Website Builder e -handelsplanen, bevares dens produkter, beskrivelser, ordrer osv. I 30 dage, hvis du skifter mening. Ellers vil andre funktioner, som udelukkende er knyttet til din tidligere aftale, ikke blive bevaret i din nye aftale.

Du skal kontakte Support for at gøre dette.