Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Nedgradér min e -mailkonto

Hvis du finder ud af, at du har brug for mindre lagerplads eller e -mailadresser, kan du nedgradere din e -mailtjeneste.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Workspace e -mail, og vælg Indstillinger ved siden af den e -mailplan, som du vil nedgradere.
  3. På fanen Tilpas fra rullelisten Plan vælger du den plan, som du vil nedgradere til.nedgradering af arbejdsområde
  4. Klik på Gem ændringer for at bekræfte nedgraderingen.