Netværksløsninger: Skift dine MX -fortegnelser

Hvis dit domæne er registreret hos Network Solutions, skal du opdatere dine MX -poster der.

1. Log ind på din Network Solutions -konto .
  2. Klik på Administrer konto .
  3. Klik på Mine domænenavne .
  4. Klik på Rediger avancerede DNS -fortegnelser .
  5. Rul til Mailservere (MX -fortegnelser) .
  6. Klik på Rediger MX -fortegnelser .
  7. Indtast oplysninger fra din Workspace -konto.
  8. Klik på Fortsæt

Du kan kontakte Network Solutions kundesupport på 1 (888) 642-0209, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Næste trin

• Det kan tage op til 48 timer, før ændringer i MX -poster træder i kraft. Giv det tid, og prøv at sende dig selv en e -mail for at kontrollere, at din løsning virker.