Godkend mine opdateringer af kontaktperson for registrant

Hvis din privatlivsbeskyttelse er deaktiveret, og du har ændret domæneregistrantens organisation, for- eller efternavn eller e-mailadresse, skal du godkende disse opdateringer. Når privatlivsbeskyttelse er aktiveret, behøver ændringer i domænekontaktoplysningerne ikke godkendelse.

Vælg den fane, der svarer til det opdaterede kontaktfelt.

Når du ændrer registrant-e-mailadressen, sender vi godkendelsen til den aktuelle registrant-e-mailadresse, som er angivet for domænet. Vi sender også godkendelsen til konto-e-mailadressen, hvis der er tale om to forskellige e-mailadresser. Når du har godkendt opdateringen fra den aktuelle registrant-e-mailadresse, sender vi en endelig godkendelses-e-mail til den opdaterede e-mailadresse.

1. Find og åbn godkendelses-e-mailen fra os med emnelinjen Gennemse og godkend domæneregistrantopdateringen.
  2. Vælg Gennemse og godkend opdateringen for at åbne en ny browserfane.
  3. Gennemgå de opdaterede kontaktoplysninger for at kontrollere, at alt er korrekt.
  4. Vælg dine indstillinger for 60 dages låsning på flytning af domæne:
  5. Vælg Ja, opdatér kontaktoplysninger.
  6. Der sendes endnu en godkendelses-e-mail til den nye registrant-e-mailadresse med emnelinjen Godkendelse påkrævet: Du modtager et eller flere domæner.
  7. Vælg Gennemse og godkend opdateringen for at åbne en ny browserfane.
  8. Gennemgå de opdaterede kontaktoplysninger for at kontrollere, at alt er korrekt.
  9. Vælg Gem.

Der kan gå op til 90 minutter, før de nye kontaktoplysninger vises i din konto og i WHOIS.

Når du ændrer registrantens organisation, fornavn eller efternavn, sender vi godkendelsen til den aktuelle registrant-e-mailadresse, som er angivet for domænet. Vi sender også godkendelsen til konto-e-mailadressen, hvis der er tale om to forskellige e-mailadresser. På den måde kan du stadig godkende dine ændringer, hvis du ikke har adgang til e-mailadressen på dit domæne.

1. Find og åbn godkendelses-e-mailen fra os med emnelinjen Gennemse og godkend domæneregistrantopdateringen.
  2. Vælg Gennemse og godkend opdateringen for at åbne en ny browserfane.
  3. Gennemgå de opdaterede kontaktoplysninger for at kontrollere, at alt er korrekt.
  4. Vælg dine indstillinger for 60 dages låsning på flytning af domæne:
  5. Vælg Ja, opdatér kontaktoplysninger.

Der kan gå op til 90 minutter, før de nye kontaktoplysninger vises i din konto og i WHOIS.