VPS4 Hosting Hjælp

Nulstil adgangskoden til din 4. generations VPS

Sådan nulstiller eller ændrer du adgangskoden til din 4. generations server.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere og klikke på Administrer ud for den server, som du vil bruge.
  3. I afsnittet Indstillinger ud for Loginoplysninger skal du klikke på Administrer.
  4. Indtast og bekræft den nye adgangskode. Din adgangskode skal overholde de viste krav.
  5. Klik på Gem.