Gen 4 VPS og dedikerede servere Hjælp

Nulstil adgangskoden til min Gen 4 -server

Sådan nulstiller eller ændrer du adgangskoden til din 4. generations VPS eller dedikerede server.

1. Log ind på din GoDaddy-konto. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere og klikke på Administrer ud for den 4. generations server, som du vil bruge.
  3. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Indstillinger øverst på siden.
    vælg indstillinger
  4. I afsnittet Adgang ved siden af loginoplysninger skal du klikke på Administrer .
  5. Indtast og bekræft den nye adgangskode. Din adgangskode skal overholde de viste krav.
  6. Klik på Gem.