Nulstil adgangskoden til din webapplikation (CMS)

Hvis dit website er blevet kompromitteret vil du måske få brug for hjælp til at ændre administrator adgangskoden til din websiteapplikation (eller indholdshåndteringssystem (content management system/CMS)).

Arbejdsgangen afhænger af din applikation, din situation, samt dit kendskab til forskellige websiteværktøjer. En fælles metode, der virker for alle CMS er at ændre adgangskoden til administrator, men ændring af din adgangskode med phpMyAdmin (Web og Classic / cPanel / Plesk).

WordPress® Nulstilling af din adgangskode
Joomla!™ Hvordan gendanner eller nulstiller du din adgangskode til admin?
Drupal™ Gendannelse af adgangskoden til administrator