Nulstil databasebrugeradgangskoder i Plesk -hosting

Du kan logge ind på dit websites databaser som en af de brugere, du har oprettet. Hvis du ikke kan logge på det, kan du prøve at nulstille brugerens adgangskode.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på Plesk Admin .
  5. Klik på Databaser .
  6. Gå til fanen Brugere .
  7. Klik på den bruger, hvis adgangskode du vil ændre.
  8. Udfyld felterne på skærmen, og klik derefter på OK .

Bemærk: Hvis du bruger en MySQL-baseret applikation, såsom WordPress®, skal du opdatere dine forbindelsesstrenge for at bruge den nye adgangskode.