Nulstil din adgangskode

Hvis du har glemt din servers adgangskode, kan vi hjælpe dig med at nulstille den.

Advarsel: Hvis du glemmer en dedikeret servers adgangskode (dvs. ikke en VPS), kan vi give dig den over telefonen. Ring til det supportnummer, der er anført på vores hjælpeside.

Bemærk! Hvis du kender din adgangskode og vil ændre den, henvises du til

.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Servere.
  3. Ved siden af den server, som du gerne vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Vælg Reset Password (Nulstil adgangskode) i afsnittet Support.
  5. Indtast din nye adgangskode. Lad systemet få op til 30 minutter, så ændringen kan træde i kraft.